Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Neyi Anlatıyorum Ben Bir Ozan Çırağı Bile Olmazken
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 74265" data-attributes="member: 30"><p><span style="color: #4e0000">şimdi</span></p><p><span style="color: #4e0000">öfkemde dolandı gün allı-mor</span></p><p><span style="color: #4e0000">neydi az önce</span></p><p><span style="color: #4e0000">o zifiri karanlık</span></p><p><span style="color: #4e0000">ağarmadan ortalık</span></p><p><span style="color: #4e0000">selam civan dost</span></p><p><span style="color: #4e0000">bozkır mı uyanan</span></p><p><span style="color: #4e0000">güne dönmüş çorak toprak</span></p><p><span style="color: #4e0000">seslerle hele yokla kendini</span></p><p><span style="color: #4e0000">bahçesi olurmuş acılar ülkesinin</span></p><p><span style="color: #4e0000">tomurcuksuz, çiçeksiz</span></p><p><span style="color: #4e0000">çocukları oyuncaksız, şekersiz</span></p><p><span style="color: #4e0000">önceleri böyle değildi insan</span></p><p><span style="color: #4e0000">bir ala geyik seker ormanda</span></p><p><span style="color: #4e0000">mağrur, atik</span></p><p><span style="color: #4e0000">acılar yürür insanlarla yollarda</span></p><p><span style="color: #4e0000"></span></p><p><span style="color: #4e0000">insan,</span></p><p><span style="color: #4e0000">ilkyaza vuran</span></p><p><span style="color: #4e0000">öfkeye gül sunan</span></p><p><span style="color: #4e0000">doğruya dost, eğriye düşman</span></p><p><span style="color: #4e0000">sevda olmalı</span></p><p><span style="color: #4e0000">karanın karanlığında</span></p><p><span style="color: #4e0000">pusatsızı</span></p><p><span style="color: #4e0000">sevda olmalı</span></p><p><span style="color: #4e0000">bir uçtan bir uca ağlamak sız</span></p><p><span style="color: #4e0000">ve haber haber olmalı</span></p><p><span style="color: #4e0000">ölümün sesi toktur</span></p><p><span style="color: #4e0000">çocuklar duymamalı</span></p><p><span style="color: #4e0000">bak civan dost</span></p><p><span style="color: #4e0000">mevzilinmiş acı</span></p><p><span style="color: #4e0000">bilenir toprağın avuçlarında</span></p><p><span style="color: #4e0000">birşeyler demelisin artık</span></p><p><span style="color: #4e0000"></span></p><p><span style="color: #4e0000">neyi anlatır duvaklı güzellikler</span></p><p><span style="color: #4e0000">neyi anlatıyorum ben</span></p><p><span style="color: #4e0000">bir ozan çırağı bile olamazken</span></p><p></p><p><strong>YILMAZ ODABAŞI</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 74265, member: 30"] [color=#4e0000]şimdi öfkemde dolandı gün allı-mor neydi az önce o zifiri karanlık ağarmadan ortalık selam civan dost bozkır mı uyanan güne dönmüş çorak toprak seslerle hele yokla kendini bahçesi olurmuş acılar ülkesinin tomurcuksuz, çiçeksiz çocukları oyuncaksız, şekersiz önceleri böyle değildi insan bir ala geyik seker ormanda mağrur, atik acılar yürür insanlarla yollarda insan, ilkyaza vuran öfkeye gül sunan doğruya dost, eğriye düşman sevda olmalı karanın karanlığında pusatsızı sevda olmalı bir uçtan bir uca ağlamak sız ve haber haber olmalı ölümün sesi toktur çocuklar duymamalı bak civan dost mevzilinmiş acı bilenir toprağın avuçlarında birşeyler demelisin artık neyi anlatır duvaklı güzellikler neyi anlatıyorum ben bir ozan çırağı bile olamazken[/color] [b]YILMAZ ODABAŞI[/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Neyi Anlatıyorum Ben Bir Ozan Çırağı Bile Olmazken
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…