Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Niyetin akseder kalbine, serdettiğin o nefesine!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 240165" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif][/FONT]</span> </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Ne söylersek söyleyelim, dilediğimizce perdeleyelim[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Esrarında lal olan anları duymayalım, sahneleşen ağıtlarımızı ah ile bırakalım[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Kim olduğumuzu, neden korktuğumuzu, umursamadığımız muştuyu nasıl satalım[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Ne gelirse başımıza, çareler adına avuntulara sarılsakta, aşkı kalpte yaşatıp yormayalım[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Neden suallerden kaçınırız, malik olmaktan yakınırız[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Hiç gam etmeden hicrana susarız, hüzün buğusuna kalbimizi bırakır ve ağlarız[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Neden kapılar açılmaz, umut aşk ile sıvanmasıkça asla sevdalar için hiçbir yol alamaz[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Nasıl bir yol ki, öte için umut ki, aşk maşuku için sırat ki hakkıyla ve idrak ile anlaşılmaz[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Kimseye sözüm yok, mahkum olmak niye sinemde ok[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Suskun bakışlar, ukteleşen sancılar, sabrı yoran ıstıraplar, kanaat içinde yakarışlar uzak[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Ne öğrendik, nelere meylederek sefil hale geldik niye frankları içimize sindirdik nasıl tuzak[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Ne zaman fark edeceksin nefsi telakkilarinde vazgeçip hak ile nefesleneceksin ki haydi kalk[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Bir bak annenin çileli yüzüne, babanın nazarıyla[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Yanıp tutuşan sevgi ve hamiyetli nefesiyle, canından vazgeçiren aşklaşan hasletiyle[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Yağmur niye zarif bir şekilde nükseder, sinende bekleyen umutlara sevkeder sukutuyle[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Her attığın adımın, nefesi daralan mazlumun, çare için çırpınan kadının hıçkırıkları niye[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Ölüm neden senin ikliminde sessiz ve hissizdir[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]İdrak ve izan kimin içindir, düşünebilmek insana mahsus bir özelliktir,tahkik istikamettir[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Kimin için canından vazgeçersin, hala uzuvların için bir bedel ümit edersin, kalbi halindir[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Kalk artık miskin miskin uzanma, sancı çeken sokakların ahına sessiz kalman ne fakirliktir[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Sessiz ve sakin duvara baktım, kimleri andım[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Sekülerlik adına nefes nefese kalanlarla yaşamaya mı adandım, adaleti ben ne sandım[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Niye teslimiyeti hakkıyla talim etmeden, gerekçelerini bilmeden hoyratça yaşadım kaldım[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Sanki takatim bitmeyecek sandım, secde yaparken hayıflanıp ağladım, kalbimle yastaydım[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #94006b">[FONT=Georgia, sans-serif]Mustafa CİLASUN[/FONT]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 240165, member: 1005472"] [CENTER][COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif][/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Ne söylersek söyleyelim, dilediğimizce perdeleyelim[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Esrarında lal olan anları duymayalım, sahneleşen ağıtlarımızı ah ile bırakalım[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Kim olduğumuzu, neden korktuğumuzu, umursamadığımız muştuyu nasıl satalım[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Ne gelirse başımıza, çareler adına avuntulara sarılsakta, aşkı kalpte yaşatıp yormayalım[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Neden suallerden kaçınırız, malik olmaktan yakınırız[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Hiç gam etmeden hicrana susarız, hüzün buğusuna kalbimizi bırakır ve ağlarız[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Neden kapılar açılmaz, umut aşk ile sıvanmasıkça asla sevdalar için hiçbir yol alamaz[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Nasıl bir yol ki, öte için umut ki, aşk maşuku için sırat ki hakkıyla ve idrak ile anlaşılmaz[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Kimseye sözüm yok, mahkum olmak niye sinemde ok[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Suskun bakışlar, ukteleşen sancılar, sabrı yoran ıstıraplar, kanaat içinde yakarışlar uzak[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Ne öğrendik, nelere meylederek sefil hale geldik niye frankları içimize sindirdik nasıl tuzak[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Ne zaman fark edeceksin nefsi telakkilarinde vazgeçip hak ile nefesleneceksin ki haydi kalk[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Bir bak annenin çileli yüzüne, babanın nazarıyla[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Yanıp tutuşan sevgi ve hamiyetli nefesiyle, canından vazgeçiren aşklaşan hasletiyle[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Yağmur niye zarif bir şekilde nükseder, sinende bekleyen umutlara sevkeder sukutuyle[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Her attığın adımın, nefesi daralan mazlumun, çare için çırpınan kadının hıçkırıkları niye[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Ölüm neden senin ikliminde sessiz ve hissizdir[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]İdrak ve izan kimin içindir, düşünebilmek insana mahsus bir özelliktir,tahkik istikamettir[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Kimin için canından vazgeçersin, hala uzuvların için bir bedel ümit edersin, kalbi halindir[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Kalk artık miskin miskin uzanma, sancı çeken sokakların ahına sessiz kalman ne fakirliktir[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Sessiz ve sakin duvara baktım, kimleri andım[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Sekülerlik adına nefes nefese kalanlarla yaşamaya mı adandım, adaleti ben ne sandım[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Niye teslimiyeti hakkıyla talim etmeden, gerekçelerini bilmeden hoyratça yaşadım kaldım[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Sanki takatim bitmeyecek sandım, secde yaparken hayıflanıp ağladım, kalbimle yastaydım[/FONT][/COLOR] [COLOR=#94006b][FONT=Georgia, sans-serif]Mustafa CİLASUN[/FONT][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Niyetin akseder kalbine, serdettiğin o nefesine!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…