İyi seyirler... -4372990400326605120
Huseyni Müdavim 30 Ocak 2010 #6 GuL-i YaReN' Alıntı: Videoya tiklayamiyorumn sorun bendemi aceba? Genişletmek için tıkla ... Güliyaren şu an bi sorun görünmüyor videoda. Bi süre sonra düzelir belki bilemiyorum problemin sebebini. NuruAhsen' Alıntı: Allah razi olsun gercekten cok hostu :021: Genişletmek için tıkla ... Ecmain. Fezapilotu' Alıntı: hayirdir Huseyin agabey sen cizgi film izlermiydin ? Genişletmek için tıkla ... İzlerim feza neden izlemiyim, çocukluğuma indim bi an ZahmiN' Alıntı: çok tatlılar Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle.
GuL-i YaReN' Alıntı: Videoya tiklayamiyorumn sorun bendemi aceba? Genişletmek için tıkla ... Güliyaren şu an bi sorun görünmüyor videoda. Bi süre sonra düzelir belki bilemiyorum problemin sebebini. NuruAhsen' Alıntı: Allah razi olsun gercekten cok hostu :021: Genişletmek için tıkla ... Ecmain. Fezapilotu' Alıntı: hayirdir Huseyin agabey sen cizgi film izlermiydin ? Genişletmek için tıkla ... İzlerim feza neden izlemiyim, çocukluğuma indim bi an ZahmiN' Alıntı: çok tatlılar Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle.
G GuL-i YaReN Well-known member 30 Ocak 2010 #7 Haklisiniz hocam, simdi tekrar denedim ve çalisti:009: Kusura bakmayin
G gül damlasý Well-known member 4 Şub 2010 #8 gerçekten de çok güzelmiş. kızımla birlikte izledik. bayıldı.....