Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
NUR DÜŞMANLARINA ELCEVAP
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gülsümme" data-source="post: 52747" data-attributes="member: 3119"><p>bu önyargı neden??insanlar niye bu kadar önyargılı?neden nurcu kelimeisni duyan düşman zannediyor...vs. halbuki nur demek ne demek biliyorlarmı ki?cemaat deyince ürküyorlar çok mu korkutucu?bunun gibi birçok şey var .anlamadan,dinlemeden,bilmeden yanlış şeyler düşünüyorlar saçma,abes</p><p>korkutucu geliyor onlara.halbuki bilseler ebedi bir güzellik ferahlık,hayattaki herşeyin yalan tek gerçeğin ve doğru yolun din,iman olduğunu ve yolun sonunda hüsran,azap,ayrılık değilde yeni bir yaşam olduğunu dört elle sarılmazlarmı??yeni bir hayat yeni bir yaşam kurup tüm alışkanlıkları değişmezmi?biz müslüman değilmiyiz?evet öyleyiz.ama dinimizi ne kadar doğru yaşıyoruz?ne kadar vakit ayırıyoruz?bugün ALLAH için ne yaptık?bizi yaratan herşeyimizi veren o değilmi?nefes alıyorsak yüce RABBİM istediği için değilmi?şükür ettikmi bu günün değerini kıymetini bildikmi ?aç değil açıkta değiliz ama hep bişeylerimiz eksik yok şunu almam lazım bunu almam lazım yok eşarbıma uygun ayakkabı ,ayakkabıya uygun çanta diye gidiyo oraya doğru...yok yok insanoğlu yetinmeyi bilmiyo aza tamah etmiyo.hep kendini düşünüyo bir kıyafete 50-100 ytl verene kadar kaç fakirin yetimin karnını doyururum diye düşünmüyo çünkü kendisi tok yaşamayan bilmez ama düşünmek lazım.artık yetinmeyi bilelim ve birazda çevremize bakalım yardıma muhtac insanları görelim.hep bana demeyelim demi?ve lütfen önyargılı olmayalım. bu yazdıklarım tabikide her insan içn geçerli değil pireye kızıp yorganı yakmayalım ama çevremdeki çoğu insanlar işte aynen böyle yaw.içimde kalcaktı yazmasam sadece paylaşmak istedim vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim ben böyle düşünüyorum ama yanlııış ama doğru bu arada yanlış bişey yazdıysam avfınıza sığınırım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gülsümme, post: 52747, member: 3119"] bu önyargı neden??insanlar niye bu kadar önyargılı?neden nurcu kelimeisni duyan düşman zannediyor...vs. halbuki nur demek ne demek biliyorlarmı ki?cemaat deyince ürküyorlar çok mu korkutucu?bunun gibi birçok şey var .anlamadan,dinlemeden,bilmeden yanlış şeyler düşünüyorlar saçma,abes korkutucu geliyor onlara.halbuki bilseler ebedi bir güzellik ferahlık,hayattaki herşeyin yalan tek gerçeğin ve doğru yolun din,iman olduğunu ve yolun sonunda hüsran,azap,ayrılık değilde yeni bir yaşam olduğunu dört elle sarılmazlarmı??yeni bir hayat yeni bir yaşam kurup tüm alışkanlıkları değişmezmi?biz müslüman değilmiyiz?evet öyleyiz.ama dinimizi ne kadar doğru yaşıyoruz?ne kadar vakit ayırıyoruz?bugün ALLAH için ne yaptık?bizi yaratan herşeyimizi veren o değilmi?nefes alıyorsak yüce RABBİM istediği için değilmi?şükür ettikmi bu günün değerini kıymetini bildikmi ?aç değil açıkta değiliz ama hep bişeylerimiz eksik yok şunu almam lazım bunu almam lazım yok eşarbıma uygun ayakkabı ,ayakkabıya uygun çanta diye gidiyo oraya doğru...yok yok insanoğlu yetinmeyi bilmiyo aza tamah etmiyo.hep kendini düşünüyo bir kıyafete 50-100 ytl verene kadar kaç fakirin yetimin karnını doyururum diye düşünmüyo çünkü kendisi tok yaşamayan bilmez ama düşünmek lazım.artık yetinmeyi bilelim ve birazda çevremize bakalım yardıma muhtac insanları görelim.hep bana demeyelim demi?ve lütfen önyargılı olmayalım. bu yazdıklarım tabikide her insan içn geçerli değil pireye kızıp yorganı yakmayalım ama çevremdeki çoğu insanlar işte aynen böyle yaw.içimde kalcaktı yazmasam sadece paylaşmak istedim vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim ben böyle düşünüyorum ama yanlııış ama doğru bu arada yanlış bişey yazdıysam avfınıza sığınırım... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
NUR DÜŞMANLARINA ELCEVAP
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…