Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Nur-u muhammedi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="makes" data-source="post: 174693" data-attributes="member: 8993"><p>..</p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><strong>Muhammedi muhabbete mübtela olan bir aşığın hayatından kesitler </strong><span style="font-size: 10px">-devamı-</span></span> </span> </p><p> </p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Zamanın akışı içerisinde gerek öğrenimimi sürdürdüğüm yıllarda gerekse daha sonra islami camianın içerisinde, acizane hizmetlerim devam ediyordu inancımda/imanımda hiç bir sapma olmadan yaşamımı idame ettirmeye çalışırken, içimde yinede bir boşluğun olduğunu hissediyordum. Kaderin bir tecellisi, yaşamıma yurtdışında devam ettirmeye başlamıştım. Burada da hizmetlerim devam ediyordu. Öyle zaman olduki, çok acılar yaşadım. Fakat beni ayakta tutan, güçlü kılan sadece ve sadece inancım, imanımdı.</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">'' Her ne hayır gelirse Hakk'tan, her ne şer gelirse kendi nefsinden'' sırrını hakkıyle idrak edecek durumda değildim. </span></span> </p><p> <span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Acılar, hüzün, belalar sağnak sağnak yağıyordu sanki. Halbuki bütün bunlara maruz kalan ben, belanın/acıların özünde yatan gizli hayırı idrak edemiyordum, Ya da kabüllenemiyordum çünkü bu bana daha fazla acı veriyordu. Cephesini savunamayan bir asker gibi, yaşadığım ülkeyi yıllar sonra terketmem gerekiyordu. Bunun kararını çok zorda olsa aldım.</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Evet bana hicret görünmüştü, öz yurda tekrar hicret edecektim. Fakat bunun hiçte kolay olmayacağını ve orada çok daha çetin bir mücadeleye maruz kalacağımı biliyordum. Biliyordum ama bu hicret kendi nefsim için olmadığı için katlanmaya değerdi. Kendi nefsimden gelen belalar olmasaydı tüm bu belalara maruz kalırmıydım hiç!</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bu hicret, bu kaçış aslında kendimden kendimeymiş/zahirden batınaymış! O an bunu bilebilirmiydim hiç...</span></span></p><p> </p><p></p><p> <span style="font-size: 12px">devam edecek...</span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">.................................................. .........................</span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Selamün aleyküm</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Allah cc 'ın Rahmeti, Bereketi ve Selamı üzerinize olsun kardeşlerim.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Yukarıdaki ayet ve hadislerdeki önemine binaen Peygamberimiz (s.a.v)'e salavat okumak için her hafta pazartesi günleri akşam 20:00 (8) de salavat okumalarında aynı saatte buluşuyoruz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Dünyanın neresinde olursanız olun sizi de bizimle aynı gün ve aynı saatte salavat okumaya davet ediyoruz. </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="makes, post: 174693, member: 8993"] .. [SIZE=3][SIZE=4][B]Muhammedi muhabbete mübtela olan bir aşığın hayatından kesitler [/B][SIZE=2]-devamı-[/SIZE][/SIZE] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Zamanın akışı içerisinde gerek öğrenimimi sürdürdüğüm yıllarda gerekse daha sonra islami camianın içerisinde, acizane hizmetlerim devam ediyordu inancımda/imanımda hiç bir sapma olmadan yaşamımı idame ettirmeye çalışırken, içimde yinede bir boşluğun olduğunu hissediyordum. Kaderin bir tecellisi, yaşamıma yurtdışında devam ettirmeye başlamıştım. Burada da hizmetlerim devam ediyordu. Öyle zaman olduki, çok acılar yaşadım. Fakat beni ayakta tutan, güçlü kılan sadece ve sadece inancım, imanımdı.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]'' Her ne hayır gelirse Hakk'tan, her ne şer gelirse kendi nefsinden'' sırrını hakkıyle idrak edecek durumda değildim. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Acılar, hüzün, belalar sağnak sağnak yağıyordu sanki. Halbuki bütün bunlara maruz kalan ben, belanın/acıların özünde yatan gizli hayırı idrak edemiyordum, Ya da kabüllenemiyordum çünkü bu bana daha fazla acı veriyordu. Cephesini savunamayan bir asker gibi, yaşadığım ülkeyi yıllar sonra terketmem gerekiyordu. Bunun kararını çok zorda olsa aldım.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Evet bana hicret görünmüştü, öz yurda tekrar hicret edecektim. Fakat bunun hiçte kolay olmayacağını ve orada çok daha çetin bir mücadeleye maruz kalacağımı biliyordum. Biliyordum ama bu hicret kendi nefsim için olmadığı için katlanmaya değerdi. Kendi nefsimden gelen belalar olmasaydı tüm bu belalara maruz kalırmıydım hiç![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bu hicret, bu kaçış aslında kendimden kendimeymiş/zahirden batınaymış! O an bunu bilebilirmiydim hiç...[/SIZE][/FONT] [SIZE=3]devam edecek...[/SIZE] [SIZE=3].................................................. ......................... [COLOR=#0000ff]Selamün aleyküm Allah cc 'ın Rahmeti, Bereketi ve Selamı üzerinize olsun kardeşlerim. Yukarıdaki ayet ve hadislerdeki önemine binaen Peygamberimiz (s.a.v)'e salavat okumak için her hafta pazartesi günleri akşam 20:00 (8) de salavat okumalarında aynı saatte buluşuyoruz. Dünyanın neresinde olursanız olun sizi de bizimle aynı gün ve aynı saatte salavat okumaya davet ediyoruz. [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Nur-u muhammedi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…