NurRis (Risale-i Nur Proğramı)

hasret

Well-known member

NurRis Nedir ?
NurRis Müellifi Bediüzzaman Said Nursî hazretleri olan Risale-i Nur Külliyatının bilgisayar ortamında en rahat bir şekilde okunmasını amaçlayan bir programdır. NurRis özellikle yeni Risale-i Nur okumaya başlamış ve sık sık lugat'a bakma ihtiyacı duyan okuyuculara hitab eder.
Türkçe, Osmanlıca ve İngilizce Külliyatı içermesi planlanmaktadır.
NurRis internet üzerinden ücretsiz dağıtılmak üzere hazırlandı. Çoğaltma ve dağıtma masrafları hariç, hiçbir şekilde ücret taleb edilemez

Download: www.nurris.com

Hersiniyen

Well-known member

Allah razı olsun, anlamadığım bir yer gördümde NurRis intern et üzerinden ücretsiz dağıtılmak üzere hazırlandı. Çoğaltma ve dağıtma masraf ları hariç, hiçbir şekilde ücret taleb edilem ez bu cümleyi tam anlayamadım :) ücretsiz dağıtılacak ama çoğaltma ve dağıtma masraflarını nasıl tahsil edecekler :D :p :p

hasret

Well-known member

_ahmet_ ' Alıntı:
Allah razı olsun, anlamadığım bir yer gördümde NurRis intern et üzerinden ücretsiz dağıtılmak üzere hazırlandı. Çoğaltma ve dağıtma masraf ları hariç, hiçbir şekilde ücret taleb edilem ez bu cümleyi tam anlayamadım :) ücretsiz dağıtılacak ama çoğaltma ve dağıtma masraflarını nasıl tahsil edecekler :D :p :p
Sizi boşuna yönetici yapmadılar herhalde siz anlamadıysanız ben hic anlamam.
Bu arada bu proğram bende de var,osmanlıcaya meraklı olanlar mutlaka baksın.

Bu alana bir cevap yazın...