Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
O an annem ağlıyordu, demek ki yüreği kanıyordu!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 221021" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Nedense pek bilmezdim, hissiyatın lisanından bihaberdim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Adeta her zaman çocuk gibiydim mesuliyeti hissetmezdim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne kadar aklı selimdim, idrakin feyzinden habersizmiydim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hiç tahkik etmeyi hakkıyla nefeslenmeyide beceremezdim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Demekk ki şartlar zorundan o an korkudan yetişememiştim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sabahın köründe çıkılırdı yola, bin hüzün ile sabır umut ola</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Dikta edilenler adına kıtkanat geçinmek azimetmiş kim sora</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sanki yaşadığım her an zemheriydi, şevki ,süruru bilemedim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bazen bakmaktan çok usanır, duvar üzerine yatar uyurdum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gelen geçenden medet umarcasına nazarlarımı savururdum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Elbette çok acıkırdım, lakin ekmeği bulmak için çırpınırdım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kıyıda köşede ne varsa bulup çıkarırdım yudumluk sanırdım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne ölümün hakikatine sadıktım, ne farkında olan bir candım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bilmediğim o kadar çok mesele vardı ki, hangisine yanaydım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bazen susarım ve bazen konuşsamda hali fakirliğime yanarım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Yitik bir mal gibi yıllarca afakımın firkatine sancılar bırakırım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ruhumun bendinde bir eziklik var, sessiz çığlıklarım öyle akar</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bir duyan olsa, eşkalim nasıl bir hüccete ihtiyacı duyarsa bakar</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sineme dinmeyen bir kar yağar, hazan her zaman içimdedir yar</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne ağlayanım var, ne derdi gamıma deva olacak o aşk bini anlar</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Sylfaen, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 221021, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Nedense pek bilmezdim, hissiyatın lisanından bihaberdim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Adeta her zaman çocuk gibiydim mesuliyeti hissetmezdim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Ne kadar aklı selimdim, idrakin feyzinden habersizmiydim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Hiç tahkik etmeyi hakkıyla nefeslenmeyide beceremezdim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Demekk ki şartlar zorundan o an korkudan yetişememiştim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Sabahın köründe çıkılırdı yola, bin hüzün ile sabır umut ola[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Dikta edilenler adına kıtkanat geçinmek azimetmiş kim sora[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Sanki yaşadığım her an zemheriydi, şevki ,süruru bilemedim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Bazen bakmaktan çok usanır, duvar üzerine yatar uyurdum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Gelen geçenden medet umarcasına nazarlarımı savururdum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Elbette çok acıkırdım, lakin ekmeği bulmak için çırpınırdım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Kıyıda köşede ne varsa bulup çıkarırdım yudumluk sanırdım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Ne ölümün hakikatine sadıktım, ne farkında olan bir candım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Bilmediğim o kadar çok mesele vardı ki, hangisine yanaydım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Bazen susarım ve bazen konuşsamda hali fakirliğime yanarım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Yitik bir mal gibi yıllarca afakımın firkatine sancılar bırakırım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Ruhumun bendinde bir eziklik var, sessiz çığlıklarım öyle akar[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Bir duyan olsa, eşkalim nasıl bir hüccete ihtiyacı duyarsa bakar[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Sineme dinmeyen bir kar yağar, hazan her zaman içimdedir yar[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Ne ağlayanım var, ne derdi gamıma deva olacak o aşk bini anlar[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Sylfaen, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
O an annem ağlıyordu, demek ki yüreği kanıyordu!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…