Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Öğrencilere Said Nursi sözlüsü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sergerdan" data-source="post: 52843" data-attributes="member: 2492"><p>Evet çogu zaman ben de üzülüyorum.İnsanlar yaşamını degiştirmesin ama beni anlamamaları,ezbercilikleri bazı oluyor fikren çıldırtıyor.Sonra bunun bir kusur oldugunu düşünüyorum ey emrah diyorum sen zayıf olmasan ya da kemalin olsa idi bunlar seni hak namına kızdırır ama nefsin adına insanlar adına bir maglubiyet,ehl-i dünyanın ehl-i hakkı galebe ettigi şeklinde birşey hissetmezdin,hissetmemelisin diyorum.Allah islamı teblig eden insanları hakkıyla kendine ayna etsin,amin.Gerisi bu noktadan sonra sinek vızıltısı olur inş,sonra esbabı terketmemek cihetiyle cevap verilir...</p><p></p><p>onların bizim anlattıklarımız da bazı şeyler de hoşnut olmayabilir,o da onların akılcılıgına baglı.Mesela ben insanların elindekine bakarım bir yahudi tüccar olsun bir sürü veya az şey satabilir ama kendime menfaatli şeyi bulmak mümkündür.(kafirde mümin,müminde kafir sıfatı olabilir,veya haram olan bir şeyde bile bile bir maslahat mevcuttur ancak zararı faydasından çoktur)</p><p></p><p>O kişiler de kendi davalarında ezberci olmasalar üstadın ve eserlerinin degil bir dükkan,şu iki üç katlı hipermarketlerden oldugunu görürler.Ve begenmedikleri mallar yanında bir sürü ve daha önemli mallar bulurlar</p><p></p><p>kaldıki begenmedikleri mallar için de ayrıca konuşulabilir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sergerdan, post: 52843, member: 2492"] Evet çogu zaman ben de üzülüyorum.İnsanlar yaşamını degiştirmesin ama beni anlamamaları,ezbercilikleri bazı oluyor fikren çıldırtıyor.Sonra bunun bir kusur oldugunu düşünüyorum ey emrah diyorum sen zayıf olmasan ya da kemalin olsa idi bunlar seni hak namına kızdırır ama nefsin adına insanlar adına bir maglubiyet,ehl-i dünyanın ehl-i hakkı galebe ettigi şeklinde birşey hissetmezdin,hissetmemelisin diyorum.Allah islamı teblig eden insanları hakkıyla kendine ayna etsin,amin.Gerisi bu noktadan sonra sinek vızıltısı olur inş,sonra esbabı terketmemek cihetiyle cevap verilir... onların bizim anlattıklarımız da bazı şeyler de hoşnut olmayabilir,o da onların akılcılıgına baglı.Mesela ben insanların elindekine bakarım bir yahudi tüccar olsun bir sürü veya az şey satabilir ama kendime menfaatli şeyi bulmak mümkündür.(kafirde mümin,müminde kafir sıfatı olabilir,veya haram olan bir şeyde bile bile bir maslahat mevcuttur ancak zararı faydasından çoktur) O kişiler de kendi davalarında ezberci olmasalar üstadın ve eserlerinin degil bir dükkan,şu iki üç katlı hipermarketlerden oldugunu görürler.Ve begenmedikleri mallar yanında bir sürü ve daha önemli mallar bulurlar kaldıki begenmedikleri mallar için de ayrıca konuşulabilir... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Öğrencilere Said Nursi sözlüsü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…