bugün zaman gazetesindeki ögretmen çift bu...
Allah cennetine koysun orada misafir etsin..inşallah...Allah rahmet eylesin...keşke alabilseydim lebbeyk...
...we üstüne üstelik sewdiğim bi abimizin annesinin tarafından akraba geliyor..
çok üzüldüm ama elden gelen ancak bu....
(keşke... deme şeytandandır...sen alamazsan çewrene duyur okuyabilicek warsa werdiğin cüzü yaz inşallah..)
yarın sorarım inşallah alan olursa haber veririm lebbeyk...selam ve dua ile...tekrardan Allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin...hayırlı sabahlar...
Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırlada deneyerek imtihan ediyoruz ve siz bize döndürüleceksiniz. (Enbiya Suresi,35)...trafik kazasında kaybettiğimiz rahmetli sibel eşi weli we 6 aylık henüz anne karnında olan bebekleri için hatim okutulucak..Allah rızası için okumak isteyenler aldıkları cüzü yazsınlar..
Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırlada deneyerek imtihan ediyoruz ve siz bize döndürüleceksiniz. (Enbiya Suresi,35)
Allah'ın izni olmaksızın hiç bir nefis için ölmek yoktur. O, süresi belirtilmiş bir yazıdır.Kim dünyanın yararını (sevabını) isterse ona ondan veririz, kim ahiret sevabını isterse ona da ondan veririz. Biz şükredenleri pek yakında ödüllendireceğiz. (Al-i İmran süresi,145)
Ölenlere rahmet geride kalan aile ve akrabalarına Allah'tan sabrı cemil diliyorum.
ve ikinci cüzü ben okumak istiyorum Allah nasib ederse bu akşam 23 nisan gecesi okurum...
Allah kabul etsin.
...trafik kazasında kaybettiğimiz rahmetli sibel eşi weli we 6 aylık henüz anne karnında olan bebekleri için hatim okutulucak..Allah rızası için okumak isteyenler aldıkları cüzü yazsınlar..
kim olduklarını anlamadım .yakınlarınızmı .
evet kardeşim bende görmemiş ama devam ettiğini sanmıyorum çünkü 4. ayda dağıtılmaya başlanmış..ama inş bizde ayrı bir hatim yaparız eğer kardeş bir bilgi verirse inş...