Normal
güllügönül kardeşim hakkınızı helal edin daha önce yazamadım forumu daha bilmediğim için şu an için tek uygun bulduğum sayfa buydu buraya yazıyorum.. öncelikle eğer bahsettiğiniz gibiyse o öğrencinin kesinlikle Ram'a gönderilmesi gerekir ailesini ikna etmek durumundasınız çünkü bu diğer öğrencilerin hakkına girmek olur sizin de veriminizi düşürüyor anladığım kadarıyla...şunu da unutmayın öyle bir ortamda o öğrenciye verebileceğiniz birşey yok o kadar kalabalık bir sınıfta ilgilenmek güç olur.. aile ile özel görüşme yapabiliyorsanız eğer gidin özel görüşün onlara bunun gerekliliğinden ve asıl destek özel eğitim alırsa yada kaynaştırmaya tabi tutulursa ileride okuma ve evlenme noktasında sıkıntı yaşamayacağından bahsedin..ki eğer engeli fazla ise bunun maddi karşılığıda var muhakkak biliyorsunzdur..aile bu tür maddi durumla da ikna edilebilir..en olmadı aileye şunu ifade edin..'çocuğunuz ile ilgilenmek benim görevim ama onun dışında sınıfta birçok sorumlu olduğum öğrencide var eğer siz ilgilenmiyorsanız özel eğitim alması noktasında ben başvuru yapacağım bu konuda kızınızın\oğlunuzun iyiliğini düşünüyorsanız benimle birlikte hareket edersiniz...' iş dediğiniz kadar ciddi ise bir sınıf öğretmenine hiçbir aklı selim insan ilgilen ne olacak diğerlerinin arasında kaynar gider tavrını sergilemez...bu konuda idareciler ile de görüşün çünkü onların veli üzerindeki etkisi daha çok olacaktır..hakkınızı helal edin anladığım kadarıyla bunları yazdım..yanlışa anladığım yada eksik bir nokta olursa bana ulaşırsanız sevinirim :dft012:
güllügönül kardeşim hakkınızı helal edin daha önce yazamadım forumu daha bilmediğim için şu an için tek uygun bulduğum sayfa buydu buraya yazıyorum..
öncelikle eğer bahsettiğiniz gibiyse o öğrencinin kesinlikle Ram'a gönderilmesi gerekir ailesini ikna etmek durumundasınız çünkü bu diğer öğrencilerin hakkına girmek olur sizin de veriminizi düşürüyor anladığım kadarıyla...şunu da unutmayın öyle bir ortamda o öğrenciye verebileceğiniz birşey yok o kadar kalabalık bir sınıfta ilgilenmek güç olur..
aile ile özel görüşme yapabiliyorsanız eğer gidin özel görüşün onlara bunun gerekliliğinden ve asıl destek özel eğitim alırsa yada kaynaştırmaya tabi tutulursa ileride okuma ve evlenme noktasında sıkıntı yaşamayacağından bahsedin..ki eğer engeli fazla ise bunun maddi karşılığıda var muhakkak biliyorsunzdur..aile bu tür maddi durumla da ikna edilebilir..en olmadı aileye şunu ifade edin..'çocuğunuz ile ilgilenmek benim görevim ama onun dışında sınıfta birçok sorumlu olduğum öğrencide var eğer siz ilgilenmiyorsanız özel eğitim alması noktasında ben başvuru yapacağım bu konuda kızınızın\oğlunuzun iyiliğini düşünüyorsanız benimle birlikte hareket edersiniz...'
iş dediğiniz kadar ciddi ise bir sınıf öğretmenine hiçbir aklı selim insan ilgilen ne olacak diğerlerinin arasında kaynar gider tavrını sergilemez...bu konuda idareciler ile de görüşün çünkü onların veli üzerindeki etkisi daha çok olacaktır..hakkınızı helal edin anladığım kadarıyla bunları yazdım..yanlışa anladığım yada eksik bir nokta olursa bana ulaşırsanız sevinirim :dft012: