Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
OKUMADAN GEÇMEYİN...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ab-ý hayat" data-source="post: 73098" data-attributes="member: 4313"><p>BENİM ŞİİRİM</p><p></p><p> </p><p></p><p>Bakmayın çevremi kuşatanlara</p><p></p><p>Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben</p><p></p><p>Issız ovaların nehiriyim ben</p><p></p><p>İçimde işliyor derin bir yara</p><p></p><p>Aşkın öldürmeyen zehiriyim ben</p><p></p><p>Bakmayın çevremi kuşatanlara</p><p></p><p>Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben</p><p></p><p> </p><p></p><p>Kapattım kalbimin son kapısını</p><p></p><p>Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim</p><p></p><p>Hafızası ölü nakkaş gibiyim</p><p></p><p>Çekiyorum mutsuzluğun yasını</p><p></p><p>Ayaklara mahkum bir baş gibiyim</p><p></p><p>Kapattım kalbimin son kapısını</p><p></p><p>Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim</p><p></p><p> </p><p></p><p>Ölümü yaşadım ölmeden önce</p><p></p><p>Bana sonsuzluğu beklemek düştü</p><p></p><p>Mazide benim de yüzüm gülmüştü</p><p></p><p>Uyandım,mutsuzluk geri dönünce</p><p></p><p>Ölümü yaşadım ölmeden önce</p><p></p><p>Bana sonsuzluğu beklemek düştü</p><p></p><p> </p><p></p><p>Gelsene,nerdesin,ey sessiz ölüm</p><p></p><p>Adını yazsana dudaklarıma</p><p></p><p>Zaman kan süzüyor kulaklarıma</p><p></p><p>Hıçkırığa mahkum biçare gönlüm</p><p></p><p>Haydi takılıver ayaklarıma</p><p></p><p>Gelsene,nerdesin,ey sessiz ölüm</p><p></p><p>Adını yazsana dudaklarıma</p><p></p><p> </p><p></p><p>Bulsam Kafdağı'nın eteklerini</p><p></p><p>Başımı çevirip gitsem mi bilmem</p><p></p><p>Ben ki yaranamam,şakaya gelmem</p><p></p><p>Kuruttum bengisu peteklerini</p><p></p><p>Karanlık dolu bir dünyada gülmem</p><p></p><p>Bulsam Kafdağı'nın eteklerini</p><p></p><p>Başımı çevirip gitsem mi bilmem</p><p></p><p> </p><p></p><p>Umutlar sultanı anlayamadı</p><p></p><p>Sizler beni asla anlamazsınız</p><p></p><p>Biraz sevdasınız,biraz nazsınız</p><p></p><p>Kimse benim gibi ağlayamadı</p><p></p><p>Belki gülersiniz,inanmazsınız</p><p></p><p>Umutlar sultanı anlayamadı</p><p></p><p>Sizler beni asla anlamazsınız</p><p> NURULLAH GENÇ</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ab-ý hayat, post: 73098, member: 4313"] BENİM ŞİİRİM Bakmayın çevremi kuşatanlara Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben Issız ovaların nehiriyim ben İçimde işliyor derin bir yara Aşkın öldürmeyen zehiriyim ben Bakmayın çevremi kuşatanlara Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben Kapattım kalbimin son kapısını Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim Hafızası ölü nakkaş gibiyim Çekiyorum mutsuzluğun yasını Ayaklara mahkum bir baş gibiyim Kapattım kalbimin son kapısını Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim Ölümü yaşadım ölmeden önce Bana sonsuzluğu beklemek düştü Mazide benim de yüzüm gülmüştü Uyandım,mutsuzluk geri dönünce Ölümü yaşadım ölmeden önce Bana sonsuzluğu beklemek düştü Gelsene,nerdesin,ey sessiz ölüm Adını yazsana dudaklarıma Zaman kan süzüyor kulaklarıma Hıçkırığa mahkum biçare gönlüm Haydi takılıver ayaklarıma Gelsene,nerdesin,ey sessiz ölüm Adını yazsana dudaklarıma Bulsam Kafdağı'nın eteklerini Başımı çevirip gitsem mi bilmem Ben ki yaranamam,şakaya gelmem Kuruttum bengisu peteklerini Karanlık dolu bir dünyada gülmem Bulsam Kafdağı'nın eteklerini Başımı çevirip gitsem mi bilmem Umutlar sultanı anlayamadı Sizler beni asla anlamazsınız Biraz sevdasınız,biraz nazsınız Kimse benim gibi ağlayamadı Belki gülersiniz,inanmazsınız Umutlar sultanı anlayamadı Sizler beni asla anlamazsınız NURULLAH GENÇ [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
OKUMADAN GEÇMEYİN...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…