Olayi Cozen Lutfen Bildirsin

nurunalanur

Well-known member
Olayi Cozen Lutfen Bildirsin ??? !!

Aşağıdaki linke tıklayın.. Karşınıza küre çıkacak.. Bu küreye bakarak, iki basamaklı bir sayi düşünün.. örneğin; 34.. Onlar ve birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.. Örneğin : 34 ü aklınızda tuttunuz sonra 3+4=7, 34-7=27 şimdi bu sayınınn yanındaki sembole bakın ve bu sembolü aklınızda tutun.. Sonra sihirli küreye tıklayın..
Sembolunuz karşınızda.. inanılacak gibi değil...:)

:) çok güzelllllllllllll. ......... ...

http://img20. imageshack. us/img20/ 5718/psychic2tl. swf

nurunalanur

Well-known member
bakın şimdi kürede görünen semboller hep 9un yanındaki semboller.siz hangi sayıyı tutarsanız tutun 9, 18 ,27..gibi rakamların sembolleri çıkacaktır.o rakamlara aynı semboller koyuluyor, kafa karıştırmak için de diğer rakamlara başka semboller ya da aynısı da konulmuş :) şunu da diyebilirsiniz.90 da 9un katı ama..onda sembol aynı değil.çünkü hiçbir zaman sonuç 90 çıkmaz :D en yüksek iki basamaklı sayıyı deneyelim
99 9+9=18 99-18=81 yani en son 81 de kalıırrr :) bilmem anlatabildim mi :D:D

anarkh

Well-known member
nurunalanur kardeşim çok teşekkürler... rahatladım valla :005:

demek şu sonuca varabiliyoruz: bilmek ya da bilmemek işte bütün mesele bu. bildik ve artık şaşırmıyoruz :)

VUSLAT

Well-known member
tekrar baktım...
evet tutuğumuz rakamlardan çıkarma işlemi tamamlanınca...
9un katları olan rakamlar çıkıyor...
ama bu kat rakamların yanındaki resimlerin hepsi aynı değil ki...

mazlum

Yeni Üye
bulan yok muu ya huu :))
Olayı Çözdüm......

Şimdi....Aklımızda hangi sayı tutarsak tutalım ...tuttuğumuz sayıdan rakamlarının toplamını çıkarsak hep 9 'un katları olarak çıkıyor..ve 9 'un katlarındaki bütün semboller aynıdır.Her seferde işaretler değiştiği için kafayı karıştırabiliyor....:g::g::045:

mazlum

Yeni Üye
oyun.jpg
Olayı Çözdüm......

Şimdi....Aklımızda hangi sayı tutarsak tutalım ...tuttuğumuz sayıdan rakamlarının toplamını çıkarsak hep 9 'un katları olarak çıkıyor..ve 9 'un katlarındaki bütün semboller aynıdır.Her seferde işaretler değiştiği için kafayı karıştırabiliyor....:g::g::045: