Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
ölcekmişsin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 70324" data-attributes="member: 1249"><p>[bgcolor=#ff4e00]Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve:</p><p>- "Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız" der.</p><p>1- Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve işe mutlu gitmesini sağlayın.</p><p>2- Öğleleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğle yemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesini yardım edin.</p><p>3- Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı. Eve gelince dinlenmesini sağlayın.</p><p>- "Eğer bu dediklerimi harfiyyen uygularsanız kacanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor.</p><p>Eve geldiklerinde adam karısına sorar:</p><p>- Ne dedi doktor sana?</p><p>Kadın cevaplar:</p><p>"ÖLECEKMİŞSİN!" [/bgcolor] :angel:_________________________________________________<span style="color: #0900ff">Yüzsüzlüğün aalaasıııı!!! </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>> </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>Genç çocuk son model Porsche'si ile yolda ilerlerken kırmızı ışıkta </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>durur. </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>Tam o sırada arkadan gelen bir kamyon büyük gürültü ile arabaya </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">çarpar. </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>İkisi de inerler bakarlar ki arabanın arkası haşat. Kamyonun şoförü </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>gencin </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>ayaklarına kapanır: "Abicim sen beni affet. Ben 30 yıl çalışsam bunu </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>ödeyemem. Sen şu kardeşini affet" der. Çocuk bakar ki adamın </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">hakikaten </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>hali </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>vakti pek yerinde değil. Adamı affeder ve arabasına binip yoluna </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">devam </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>eder. </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>İki, üç ışık sonra tekrar durur. Derken yine büyük bir gürültüyle </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>arabasına </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>arkadan çarparlar. Çocuk arabadan iner bir de bakar ki yine aynı </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">kamyon </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>şoförü arabasına vurmuştur. Ancak bu sefer şoför kamyondan dışarı </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>çıkmadan </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>sadece kafasını pencereden uzatır ve: </span></p><p><span style="color: #0900ff"></span></p><p><span style="color: #0900ff">>>>"Abi benim ben... Devam et!"</span> :angel:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 70324, member: 1249"] [bgcolor=#ff4e00]Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve: - "Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız" der. 1- Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve işe mutlu gitmesini sağlayın. 2- Öğleleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğle yemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesini yardım edin. 3- Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı. Eve gelince dinlenmesini sağlayın. - "Eğer bu dediklerimi harfiyyen uygularsanız kacanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor. Eve geldiklerinde adam karısına sorar: - Ne dedi doktor sana? Kadın cevaplar: "ÖLECEKMİŞSİN!" [/bgcolor] :angel:_________________________________________________[color=#0900ff]Yüzsüzlüğün aalaasıııı!!! >>> >>>Genç çocuk son model Porsche'si ile yolda ilerlerken kırmızı ışıkta >>>durur. >>>Tam o sırada arkadan gelen bir kamyon büyük gürültü ile arabaya çarpar. >>>İkisi de inerler bakarlar ki arabanın arkası haşat. Kamyonun şoförü >>>gencin >>>ayaklarına kapanır: "Abicim sen beni affet. Ben 30 yıl çalışsam bunu >>>ödeyemem. Sen şu kardeşini affet" der. Çocuk bakar ki adamın hakikaten >>>hali >>>vakti pek yerinde değil. Adamı affeder ve arabasına binip yoluna devam >>>eder. >>>İki, üç ışık sonra tekrar durur. Derken yine büyük bir gürültüyle >>>arabasına >>>arkadan çarparlar. Çocuk arabadan iner bir de bakar ki yine aynı kamyon >>>şoförü arabasına vurmuştur. Ancak bu sefer şoför kamyondan dışarı >>>çıkmadan >>>sadece kafasını pencereden uzatır ve: >>>"Abi benim ben... Devam et!"[/color] :angel: [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
ölcekmişsin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…