Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Ölüm sizin için neyi ifade eder?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DAVAMÞEHADET" data-source="post: 237785" data-attributes="member: 1010414"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">ölüm benim için ya ebedi vuslat ya da ebedi firaktır.....</span></span><span style="font-size: 12px">başka seçeneğim yok...üçüncü şıkkım yok...ya ebediyete gark edeceğim rabbimle ya da ebediyete gark olacağım bedbahtça...ya ebedi sürur ya ebedi ateş...bahsettiğim ateş cehennem ateşi değil yüreğimdeki ateş olacaktr...firak alırsa beni cehenneme...üzüntüm yalnızca ve yalnızca halıkımdan ayrılışıma olacaktır hem de ebedi ayrılışıma....</span><span style="color: green">velakin ebedi firakta yalnızca ve yalnızca duam şu olacaktır</span><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"> HALIKIMDAN</span></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: green">ne olur yüreğimdeki aşkı narı sökme kalbimden...bedenim cehennem alevleri içinde olsa dahi bırakta yüreğim cehennemden kat be kat daha şiddetli acıyla kavrulsun...zira o acı cehenneme nispeten daha ziyade deryadır öte yandan bana can veren dayanma veren bir aşkı kübradır...</span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">ey mabudum aşkı ulvim halıkım vatanım cehenemde olsa aşkım sen ol...herşeyimi al ve yak lakin aşkı kübrama dokunma...onu benden ayırma...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DAVAMÞEHADET, post: 237785, member: 1010414"] [SIZE=4][COLOR=red]ölüm benim için ya ebedi vuslat ya da ebedi firaktır.....[/COLOR][/SIZE][SIZE=3]başka seçeneğim yok...üçüncü şıkkım yok...ya ebediyete gark edeceğim rabbimle ya da ebediyete gark olacağım bedbahtça...ya ebedi sürur ya ebedi ateş...bahsettiğim ateş cehennem ateşi değil yüreğimdeki ateş olacaktr...firak alırsa beni cehenneme...üzüntüm yalnızca ve yalnızca halıkımdan ayrılışıma olacaktır hem de ebedi ayrılışıma....[/SIZE][COLOR=green]velakin ebedi firakta yalnızca ve yalnızca duam şu olacaktır[/COLOR][SIZE=4][COLOR=red] HALIKIMDAN[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=green]ne olur yüreğimdeki aşkı narı sökme kalbimden...bedenim cehennem alevleri içinde olsa dahi bırakta yüreğim cehennemden kat be kat daha şiddetli acıyla kavrulsun...zira o acı cehenneme nispeten daha ziyade deryadır öte yandan bana can veren dayanma veren bir aşkı kübradır...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]ey mabudum aşkı ulvim halıkım vatanım cehenemde olsa aşkım sen ol...herşeyimi al ve yak lakin aşkı kübrama dokunma...onu benden ayırma...[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Ölüm sizin için neyi ifade eder?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…