Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ölünün Odası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MUHAMMED AÞIÐI" data-source="post: 248516" data-attributes="member: 1013918"><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Bir oda, yerde bir mum, perdeler indirilmiş; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Yerde çıplak bir gömlek, korkusundan dirilmiş. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Sütbeyaz duvarlarda, çivilerin gölgesi; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Artık ne bir çıtırtı, ne de bir ayak sesi... </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Yatıyor yatağında, dimdik, upuzun, ölü; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Üstü, boynuna kadar bir çarsafla örtülü. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Bezin üstünde, ayak parmaklarının izi; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Mum alevinden sarı, baygın ve donuk benzi. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Son nefesle göğsü boş, eli uzanmış yana; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Gözleri renkli bir cam, mıhlı ahşap tavana. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Sarkık dudaklarının ucunda bir çizgi var; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Küçük bir çizgi, küçük, titreyen bir ân kadar. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Sarkık dudaklarında asılı titrek bir ân; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Belli ki, birdenbire gitmiş çırpınamadan. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Bu benim kendi ölüm, bu benim kendi ölüm; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">Bana geldiği zaman, böyle gelecek ölüm… </span></span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: green">NECİP FAZIL KISAKÜREK</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MUHAMMED AÞIÐI, post: 248516, member: 1013918"] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=green]Bir oda, yerde bir mum, perdeler indirilmiş; [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Yerde çıplak bir gömlek, korkusundan dirilmiş. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Sütbeyaz duvarlarda, çivilerin gölgesi; [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Artık ne bir çıtırtı, ne de bir ayak sesi... [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Yatıyor yatağında, dimdik, upuzun, ölü; [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Üstü, boynuna kadar bir çarsafla örtülü. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Bezin üstünde, ayak parmaklarının izi; [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Mum alevinden sarı, baygın ve donuk benzi. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Son nefesle göğsü boş, eli uzanmış yana; [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Gözleri renkli bir cam, mıhlı ahşap tavana. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Sarkık dudaklarının ucunda bir çizgi var; [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Küçük bir çizgi, küçük, titreyen bir ân kadar. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Sarkık dudaklarında asılı titrek bir ân; [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Belli ki, birdenbire gitmiş çırpınamadan. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Bu benim kendi ölüm, bu benim kendi ölüm; [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]Bana geldiği zaman, böyle gelecek ölüm… [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=green]NECİP FAZIL KISAKÜREK[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ölünün Odası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…