Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Omar Faruk TekbiLek - KoLaymı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 129097" data-attributes="member: 157"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>eyvallah....çok seviyorum bu melodiyi......</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>*****************</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>çok eski bir imzamızla mukabele edelim....çocuk kalabilmek temennisiyle....çocukça ve masumane....</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>çocukken ;</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ne önemi vardı yalnızlığın...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>nasılsa oyuncaklarımız vardı oyunlarımız...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bilmezdik beş para etmezlere; oyuncak olduğunu insanların...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>nasıl acıttığını bilmezdik ağlamanın...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ve bilmezdik; ne kadar zalim olduğunu ağlatanların...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>çocuktuk sadece ve hep masumiyet kokardık.... </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 129097, member: 157"] [FONT=Georgia][I]eyvallah....çok seviyorum bu melodiyi...... ***************** çok eski bir imzamızla mukabele edelim....çocuk kalabilmek temennisiyle....çocukça ve masumane.... çocukken ; ne önemi vardı yalnızlığın... nasılsa oyuncaklarımız vardı oyunlarımız... bilmezdik beş para etmezlere; oyuncak olduğunu insanların... nasıl acıttığını bilmezdik ağlamanın... ve bilmezdik; ne kadar zalim olduğunu ağlatanların... çocuktuk sadece ve hep masumiyet kokardık.... [/I][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Omar Faruk TekbiLek - KoLaymı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…