Ömrümü Yedi
E ebrar172 Talebe 21 Şub 2009 #2 nuruahsen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tipik bir karadeniz hamsisi...
E ebrar172 Talebe 21 Şub 2009 #4 Elif_Gibi' Alıntı: bu karadenizliler beni öldürcek Genişletmek için tıkla ... öldürmez sadece süründürür...:005:
Elif_Gibi' Alıntı: bu karadenizliler beni öldürcek Genişletmek için tıkla ... öldürmez sadece süründürür...:005:
E Elif_Gibi Well-known member 21 Şub 2009 #5 ebrar172' Alıntı: öldürmez sadece süründürür...:005: Genişletmek için tıkla ... evet karadenizli çok arkadaşım var gülmekten sürünüyorum
ebrar172' Alıntı: öldürmez sadece süründürür...:005: Genişletmek için tıkla ... evet karadenizli çok arkadaşım var gülmekten sürünüyorum
E ebrar172 Talebe 21 Şub 2009 #6 Elif_Gibi' Alıntı: evet karadenizli çok arkadaşım var gülmekten sürünüyorum Genişletmek için tıkla ... bilmezmiyim... Allah'tan gülmek için karadenizli arkadaş edinmeme gerek yok... bütün sülale karadenizli...fulltime standup...
Elif_Gibi' Alıntı: evet karadenizli çok arkadaşım var gülmekten sürünüyorum Genişletmek için tıkla ... bilmezmiyim... Allah'tan gülmek için karadenizli arkadaş edinmeme gerek yok... bütün sülale karadenizli...fulltime standup...