Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Anket Konuları
ömrünüzün son 3 günü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hsaid3232" data-source="post: 150312" data-attributes="member: 14670"><p>bana dedi ki geçende müdür. ya tartışırız filan sonra helallik alırız biter. ben de olur dedim. bence helallik almak insanın kendini aldatışı sadece çünkü helal ettim kardeşim demekle helallik olmaz gerçek adalet zalimle mazlumu helal ettim olsun demeyle ayırt etmez. benim belki farklı ortamlarda helal olsun dediğim şeyler karşıma gelecek tekrar, ben hakkım geçtiğini düşündüğüm insana onu düşürdüğüm duruma ya da ettiğim zulme, gel sen de bir tokat at demeden ve bunu uygulamadan hayır atmayacağım ben senin durumuna düşmek istemiyorum dediğinde benden ne istersin gel yemek ısmarlayayım ya da al şu hediyeyi şeklinde vermeden helallik olacağına inanmam. Çünkü sonsuz adaletin binde biri olmayacak dünya adaletinde biri birinin hakkına geçtiğinde çoğu zaman ben davadan çekildim affettim dese bile kamu davası otomatik olarak açılır ve kasdi olarak o suçu işleyene en azından maddi ve manevi tazminatı karşı tarafa ödemesi gerekir. kısas islamında önemli emridir. bu noktadan hareketler çok güzel bir başlık açan arkadaşa teşekkür ediyorum ve herkesin kul hakkının öyle basit bir mevzu olmadığını belirterek herkesi daha titiz olmaya çağırıyorum..</p><p> </p><p>ZALİM OLMAKTANSA MAZLUM OLMAK İSTERİM...</p><p>Rabbim herkese iyi davrandım diyelim değil de... Nefsime zulmedenlerden eyleme beni... Onu cehenneminde yaktıracak şeyler yaparak ona da zulmedebilirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hsaid3232, post: 150312, member: 14670"] bana dedi ki geçende müdür. ya tartışırız filan sonra helallik alırız biter. ben de olur dedim. bence helallik almak insanın kendini aldatışı sadece çünkü helal ettim kardeşim demekle helallik olmaz gerçek adalet zalimle mazlumu helal ettim olsun demeyle ayırt etmez. benim belki farklı ortamlarda helal olsun dediğim şeyler karşıma gelecek tekrar, ben hakkım geçtiğini düşündüğüm insana onu düşürdüğüm duruma ya da ettiğim zulme, gel sen de bir tokat at demeden ve bunu uygulamadan hayır atmayacağım ben senin durumuna düşmek istemiyorum dediğinde benden ne istersin gel yemek ısmarlayayım ya da al şu hediyeyi şeklinde vermeden helallik olacağına inanmam. Çünkü sonsuz adaletin binde biri olmayacak dünya adaletinde biri birinin hakkına geçtiğinde çoğu zaman ben davadan çekildim affettim dese bile kamu davası otomatik olarak açılır ve kasdi olarak o suçu işleyene en azından maddi ve manevi tazminatı karşı tarafa ödemesi gerekir. kısas islamında önemli emridir. bu noktadan hareketler çok güzel bir başlık açan arkadaşa teşekkür ediyorum ve herkesin kul hakkının öyle basit bir mevzu olmadığını belirterek herkesi daha titiz olmaya çağırıyorum.. ZALİM OLMAKTANSA MAZLUM OLMAK İSTERİM... Rabbim herkese iyi davrandım diyelim değil de... Nefsime zulmedenlerden eyleme beni... Onu cehenneminde yaktıracak şeyler yaparak ona da zulmedebilirim... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Anket Konuları
ömrünüzün son 3 günü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…