Önce Bazı Bacı ve Kadınlarımıza * Bozulan musluk, arızalı priz,sallanan sandalye bacağı, gevşemiş v

harp

Well-known member
Önce Bazı Bacı ve Kadınlarımıza * Bozulan musluk, arızalı priz,sallanan sandalye bacağı, gevşemiş v

http://www.ibrahimozdabak.com/images/stories/karikaturler/anasayfa/2011-01-06ana.jpg

Önce Bazı Bacı ve Kadınlarımıza

[FONT=verdana,sans-serif]* Bozulan musluk, arızalı priz,sallanan sandalye bacağı, gevşemiş vidalar, vs. için eve tamirci çağırmanız gerekmez, nasıl olsa eşiniz hepsini halleder.
*Esyaların yerini değiştirmek istiyorsunuz, hepsi de çok mu ağır? Kim taşıyacak onları? Tabi ki eşiniz.
* Pazar günü şöyle arabayla dolaşmak istedi canınız. Özel şoforünüz eşiniz emrinize amade.
*Gece evde yalnız kalmaktan, hırsızdan, uğursuzdan mı korkuyorsunuz; eşiniz gönüllü "muhafıznız"...
*Eşleriniz olmasa en yakın arkadaşlarınızla çay,kahve içerken kimin gıybetini edip,kimi çekiştireceksiniz?
*Geçiminizi temin etmek için çalışmanıza gerek yok. Bunu sizin yerinize eşiniz yapıyor nasıl olsa....[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]
Biraz Da Biz Erkekler

*Akşam yorgun argın eve geldiğinizde, annenizinki kadar lezzetli olmasa da sizin için hazırlanmış yiyecek bir şeyler bulabilirsiniz.
*Çamaşırlarınız yıkanır, ütüleriniz yapılır, eviniz temizlenir... ''Gak'' deyince temiz yemek,giyecek, ''Guk'' deyince temiz çorap verilir elinize; daha ne olsun?
*Pembe dizileri duyardınız da ne olduğunu bilmezdiniz. Eşiniz sayesinde öğrendiniz, hatta hoşunuza bile gitmeye başlamadı mı?
*Dükkan dükkan dolaşıp kendinize gömlek, kravat seçmekten nefret ederdiniz. Şimdi sizin yerinize bunu eşiniz gönüllü yapıyor.

Hem Bize Hem De Size

*Kavga etmek bazı eşler için bir ihtiyaçtır. En yakınınızda kim var bağırıp çağıracağınız? Eşiniz!
*Davetlere icabet etmeniz gerekiyor. İşte en güzel refakatçınız; eşiniz var.
*Başarısızlıklarınıza, mutsuzluklarınıza fatura edeceğiniz biri olmalı hayatınızda. Eşiniz bunun için biçilmiş kaftan.
* Yaşınızı başınızı aldınız, bugunkü görünümünüzle eş bulmanız biraz zor. İyi ki zamanında evlenmişsiniz.

"O zaman eşinize dört elle sarılın!"
[/FONT]
 


Bu alana bir cevap yazın...
Üst