Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Onlar sanıyorlar ki
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYNELHAYAT" data-source="post: 248948" data-attributes="member: 1013897"><p><span style="color: black"><strong><em>Çocukluğumuz</em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Annemin bana öğrettiği ilk kelime </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Allah, şahdamarımdan yakın bana benim içimde </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Annem bana gülü şöyle öğretti </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Gül, Onun, o sonsuz iyilik güneşinin teriydi </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Annem gizli gizli ağlardı dilinde Yunus </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Ağaçlar ağlardı, gök koyulaşırdı, güneş ve ay mahpus </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Babamın uzun kış geceleri hazırladığı cenklerde </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Binmiş gelirdi Ali bir kırata </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Ali ve at, gelip kurtarırdı bizi darağacından </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Asyada, Afrikada, geçmişte gelecekte </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Biz o atın tozuna kapanır ağlardık </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Güneş kaçardı, ay düşerdi, yıldızlar büyürdü </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Çocuklarla oynarken paylaşamazdık Ali rolünü </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Ali güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar kahraman </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Ali olmak bir hedef her çocukta </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Babam lambanın ışığında okurdu </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Kaleler kuşatırdık, bir mümin ölse ağlardık </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Fetihlerde bayram yapardık </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>İslam bir sevinçti kaplardı içimizi </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Peygamberin günümüzde küçük sahabileri biz çocuklardık </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Bediri, Hayberi, Mekkeyi özlerdik, sabaha kadar uyumazdık </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Mekkenin derin kuyulardan iniltisi gelirdi </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Kediler mangalın altında uyurdu </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Biz küllenmiş ekmekler yerdik razı </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>İnanmış adamların övüncüyle </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Sabırla beklerdik geceleri </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em></em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Şimdi hiçbirinden eser yok </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Gitti o geceler o cenk kitapları </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Dağıldı kalelerin önündeki askerler </em></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong><em>Çocukluk güzün dökülen yapraklar gibi</em></strong></span></p><p><span style="color: black"></span> <p style="text-align: left"><span style="color: black"><strong><em>Sezai Karakoç</em></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYNELHAYAT, post: 248948, member: 1013897"] [COLOR=black][B][I]Çocukluğumuz[/I][/B][/COLOR] [COLOR=black][B][I]Annemin bana öğrettiği ilk kelime Allah, şahdamarımdan yakın bana benim içimde Annem bana gülü şöyle öğretti Gül, Onun, o sonsuz iyilik güneşinin teriydi Annem gizli gizli ağlardı dilinde Yunus Ağaçlar ağlardı, gök koyulaşırdı, güneş ve ay mahpus Babamın uzun kış geceleri hazırladığı cenklerde Binmiş gelirdi Ali bir kırata Ali ve at, gelip kurtarırdı bizi darağacından Asyada, Afrikada, geçmişte gelecekte Biz o atın tozuna kapanır ağlardık Güneş kaçardı, ay düşerdi, yıldızlar büyürdü Çocuklarla oynarken paylaşamazdık Ali rolünü Ali güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar kahraman Ali olmak bir hedef her çocukta Babam lambanın ışığında okurdu Kaleler kuşatırdık, bir mümin ölse ağlardık Fetihlerde bayram yapardık İslam bir sevinçti kaplardı içimizi Peygamberin günümüzde küçük sahabileri biz çocuklardık Bediri, Hayberi, Mekkeyi özlerdik, sabaha kadar uyumazdık Mekkenin derin kuyulardan iniltisi gelirdi Kediler mangalın altında uyurdu Biz küllenmiş ekmekler yerdik razı İnanmış adamların övüncüyle Sabırla beklerdik geceleri Şimdi hiçbirinden eser yok Gitti o geceler o cenk kitapları Dağıldı kalelerin önündeki askerler Çocukluk güzün dökülen yapraklar gibi[/I][/B] [/COLOR][B][I][COLOR=black] [/COLOR][/I][/B][LEFT][COLOR=black][B][I]Sezai Karakoç[/I][/B][/COLOR][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Onlar sanıyorlar ki
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…