Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
Onlar Savaşın çocukları!!!!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HAYA" data-source="post: 88583" data-attributes="member: 6309"><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'">bugunun.dikeni.yarinin.cicegidir.<strong><em>Resimlere bakarken ,içim yandı biz müslüman olarak dua edelim gül ayı yüzü hürmetine duası kabul olanların yüzü suyu hürmetine haydi tüm müslümanlar</em></strong></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong>Zalimin zulmu varsa mazlumun Allahı var demişler...</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong>Ufacık, tüyü bitmemiş çocuklara tüfek doğrultanlar, kurşun sıkanlar değilmiydi geçmişte Mehmetçiğime boyun eğenler...</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong>Ben führeri neden sevmeyeyim, onlar ırkçılığın en ahlaksızını yaparken ben neden ırkçı olmayayım. </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong>Onlar bu soykırımı yaparken, ben neden sporla, müzikle, paparazziyle uyuşturulmama ses çıkarmayayım. </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong>Sözde kitaplarında Fırat ve Dicleye kadar olan kendilerine vaadedilmiş topraklar sayıp, Sina yarımadasından Van gölüne kadar olan topraklara sahip olana kadar, üzerinde nefes alan erkek-kadın, çoluk-çocuk, hayvanlar dahil her canlıyı katletmeleri emredilen bu soysuzlar daha ne kadar azacak !!!</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #e000d0"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong>Allahın gazabı üzerlerine olsun...ıslahları varsa ıslah eyle rabbim yoksa sen onları kahreyle</strong></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HAYA, post: 88583, member: 6309"] [COLOR=#e000d0][FONT=Arial]bugunun.dikeni.yarinin.cicegidir.[B][I]Resimlere bakarken ,içim yandı biz müslüman olarak dua edelim gül ayı yüzü hürmetine duası kabul olanların yüzü suyu hürmetine haydi tüm müslümanlar[/I][/B] [I][B]Zalimin zulmu varsa mazlumun Allahı var demişler...[/B][/I] [I][B]Ufacık, tüyü bitmemiş çocuklara tüfek doğrultanlar, kurşun sıkanlar değilmiydi geçmişte Mehmetçiğime boyun eğenler...[/B][/I] [I][B]Ben führeri neden sevmeyeyim, onlar ırkçılığın en ahlaksızını yaparken ben neden ırkçı olmayayım. [/B][/I] [I][B]Onlar bu soykırımı yaparken, ben neden sporla, müzikle, paparazziyle uyuşturulmama ses çıkarmayayım. [/B][/I] [I][B]Sözde kitaplarında Fırat ve Dicleye kadar olan kendilerine vaadedilmiş topraklar sayıp, Sina yarımadasından Van gölüne kadar olan topraklara sahip olana kadar, üzerinde nefes alan erkek-kadın, çoluk-çocuk, hayvanlar dahil her canlıyı katletmeleri emredilen bu soysuzlar daha ne kadar azacak !!![/B][/I] [I][B]Allahın gazabı üzerlerine olsun...ıslahları varsa ıslah eyle rabbim yoksa sen onları kahreyle[/B][/I][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
Onlar Savaşın çocukları!!!!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…