Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
ördeklere dikkat!!!!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurhadimi" data-source="post: 19431" data-attributes="member: 526"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">> ÜÇ KADIN ARKADAŞ BİR KAZA SONUCU AYNI ANDA HAYATLARINI KAYBEDİP CENNETE GİDERLER. CENNETİN KAPISINDA ONLARI KARŞILAYAN MELEK: 'SİZİN BURADA UYMANIZ GEREKEN TEK KURAL VAR. O DA ÖRDEKLERE DİKKAT EDİN SAKIN ÜSTLERİNE BASMAYIN' DER. SONRA KAPI AÇILIR ÜÇ KADIN CENNETE GİRERLER. GERÇEKTEN DE ETRAFTA ÖRDEK DOLUDUR. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">> ÜSTLERİNE BASMAMAK ADETA İMKANSIZDIR. DİKKAT ETMESİNE RAĞMEN KADINLARDAN BİRİ KAZAYLA BIR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASAR. HEMEN CEBRAİL BELİRİR.YANINDA SON DERECE ÇİRKİN BİR ADAM VARDIR. KADINI KOLUNDAN ADAMA KELEPCELER VE:'ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASMANIN CEZASI OLARAK SONSUZA KADAR BU ÇİRKİN ADAMA KELEPÇELİ OLARAK YASAYACAKSIN' DER.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">> İKİNCİ GUN KADINLARDAN BİRİ YİNE KAZAYLA BİR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASAR VE CEBRAİL ANINDA YANINDA ÇOK ÇİRKİN BİR ADAMLA GELİP ONLARI KADINA CEZA OLARAK BİRBİRLERİNE KELEPÇELER. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">> ÜÇÜNCÜ KADININ GÖZÜ BU OLAYLARDAN ÇOK KORKAR. DİĞERLERİNİN AKIBETİNE UĞRAMAMAK VE SONSUZA KADAR ÇİRKİN BİR ADAMA KELEPÇELENİP YAŞAMAMAK İÇİN HER ATTIĞI ADIMA ACAYİP DİKKAT ETMEYE BAŞLAR. ARADAN AYLAR GEÇER VE HİÇBİR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASMAZ. DERKEN BİR GÜN CEBRAİL BELİRİR. BU KEZ YANINDA BOYLU POSLU İNANILMAZ DERECEDE YAKISIKLI BİR ADAM VARDIR. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">> CEBRAİL HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN YAKIŞIKLI ADAMLA KADINI KELEPÇELER VE YİNE BİRŞEY SÖYLEMEDEN ÇEKER GİDER. KADIN ARTIK MUTLULUKTAN UÇMAKTADIR.O GÜNE KADAR GÖRDÜĞÜ EN YAKIŞIKLI ADAMLA KELEPÇELENMİŞTİR. ADAMA DÖNER VE: 'BEN ACABA NE YAPTIM DA SONSUZA KADAR SENİN GİBİ YAKIŞIKLI BIR ADAMLA BİRLİKTE OLMAYI HAK ETTİM' DER.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">> ADAM SURATI ASIK BİR ŞEKİLDE CEVAP VERİR: 'VALLAHİ SENİ BİLMEM AMA BEN AZ ÖNCE BİR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurhadimi, post: 19431, member: 526"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]> ÜÇ KADIN ARKADAŞ BİR KAZA SONUCU AYNI ANDA HAYATLARINI KAYBEDİP CENNETE GİDERLER. CENNETİN KAPISINDA ONLARI KARŞILAYAN MELEK: 'SİZİN BURADA UYMANIZ GEREKEN TEK KURAL VAR. O DA ÖRDEKLERE DİKKAT EDİN SAKIN ÜSTLERİNE BASMAYIN' DER. SONRA KAPI AÇILIR ÜÇ KADIN CENNETE GİRERLER. GERÇEKTEN DE ETRAFTA ÖRDEK DOLUDUR. > ÜSTLERİNE BASMAMAK ADETA İMKANSIZDIR. DİKKAT ETMESİNE RAĞMEN KADINLARDAN BİRİ KAZAYLA BIR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASAR. HEMEN CEBRAİL BELİRİR.YANINDA SON DERECE ÇİRKİN BİR ADAM VARDIR. KADINI KOLUNDAN ADAMA KELEPCELER VE:'ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASMANIN CEZASI OLARAK SONSUZA KADAR BU ÇİRKİN ADAMA KELEPÇELİ OLARAK YASAYACAKSIN' DER. > İKİNCİ GUN KADINLARDAN BİRİ YİNE KAZAYLA BİR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASAR VE CEBRAİL ANINDA YANINDA ÇOK ÇİRKİN BİR ADAMLA GELİP ONLARI KADINA CEZA OLARAK BİRBİRLERİNE KELEPÇELER. > ÜÇÜNCÜ KADININ GÖZÜ BU OLAYLARDAN ÇOK KORKAR. DİĞERLERİNİN AKIBETİNE UĞRAMAMAK VE SONSUZA KADAR ÇİRKİN BİR ADAMA KELEPÇELENİP YAŞAMAMAK İÇİN HER ATTIĞI ADIMA ACAYİP DİKKAT ETMEYE BAŞLAR. ARADAN AYLAR GEÇER VE HİÇBİR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASMAZ. DERKEN BİR GÜN CEBRAİL BELİRİR. BU KEZ YANINDA BOYLU POSLU İNANILMAZ DERECEDE YAKISIKLI BİR ADAM VARDIR. > CEBRAİL HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN YAKIŞIKLI ADAMLA KADINI KELEPÇELER VE YİNE BİRŞEY SÖYLEMEDEN ÇEKER GİDER. KADIN ARTIK MUTLULUKTAN UÇMAKTADIR.O GÜNE KADAR GÖRDÜĞÜ EN YAKIŞIKLI ADAMLA KELEPÇELENMİŞTİR. ADAMA DÖNER VE: 'BEN ACABA NE YAPTIM DA SONSUZA KADAR SENİN GİBİ YAKIŞIKLI BIR ADAMLA BİRLİKTE OLMAYI HAK ETTİM' DER. > ADAM SURATI ASIK BİR ŞEKİLDE CEVAP VERİR: 'VALLAHİ SENİ BİLMEM AMA BEN AZ ÖNCE BİR ÖRDEĞİN ÜSTÜNE BASTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
ördeklere dikkat!!!!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…