Risale-i Nur'u okurken Nasıl daha verimli çok fehm(anlamak)ediyoruz??
N Nur_Yazar Well-known member 10 Ağu 2010 #1 Risale-i Nur'u okurken Nasıl daha verimli çok fehm(anlamak)ediyoruz??
N Nur_Yazar Well-known member 10 Ağu 2010 #2 Şahsen ben risaleleri osmanlica okurken risalelerden daha ziyade feyz alıyorum...
? (-_-) Member 10 Ağu 2010 #3 osmanlıcadan okumak zvkli ama latinceden daa cok anlıom.:009ben acuk gec anlarımda :029
N Nur_Yazar Well-known member 10 Ağu 2010 #4 Ewt ama şu var ki insan aslından okuyunca birşey anlamasada sanki için bir hoş oluyor..sizde oluyor mu bilmiyorum?
Ewt ama şu var ki insan aslından okuyunca birşey anlamasada sanki için bir hoş oluyor..sizde oluyor mu bilmiyorum?
? (-_-) Member 10 Ağu 2010 #5 Nur_Yazar' Alıntı: Ewt ama şu var ki insan aslından okuyunca birşey anlamasada sanki için bir hoş oluyor..sizde oluyor mu bilmiyorum? Genişletmek için tıkla ... :dft001:
Nur_Yazar' Alıntı: Ewt ama şu var ki insan aslından okuyunca birşey anlamasada sanki için bir hoş oluyor..sizde oluyor mu bilmiyorum? Genişletmek için tıkla ... :dft001:
V vuslat_rida New member 23 Kas 2010 #6 risale sadece akla hitap etmıyo okudugumuzu anlamasakta diger letaifelerımız lezzet alıyooo osmanlıca okumak daha güzel ve istifadeli bence zaten bida ya tabi olmamak lazım demiii
risale sadece akla hitap etmıyo okudugumuzu anlamasakta diger letaifelerımız lezzet alıyooo osmanlıca okumak daha güzel ve istifadeli bence zaten bida ya tabi olmamak lazım demiii