Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp 2-3 milyarlık fatura gelmemesini isreseniz ASLA 154 ü TUŞLAMAY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 252040" data-attributes="member: 1008315"><p><strong>Otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp 2-3 milyarlık fatura gelmemesini isreseniz ASLA 154 ü TUŞLAMAY</strong></p><p></p><p>[FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"> Size Cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi günü <strong><em>0544 243 87 83</em></strong> numaralı bir telefon, beni arayıp adımı vererek benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben de aranan kişiyle konuştuğunuzu söylediğimde bana, </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">"Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan dün aksam ............ no' lu telefona astsubay .............. isimli kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzden de telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği" söyledi. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Ben de "adımı bilen insan benim iş ve ev adresimi de bilir; böyle bir iş varsa gelin beni bulun, şu an size yardımcı olamam dedim." </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Telefonun diğer ucundaki şahıs (tahminen 45-50 yaşlarında olsa gerek) bana bağırmaya başlayıp <strong><em>"Mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi .... Savcılığına aktarıyorum. 154 ü tuşlayın." </em></strong>dedi. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Ben de hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip bayağı bir bağırıştan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakın karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir <strong><em>mağaza sahibinin 154 ü tuşlandığını ve telefonu otomatik olarak yurtdışı görüşmelere açılıp yaklaşık 2-3 Milyarlık fatura geldiğini söyledi....</em></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><em></em></strong>Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karsılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 defa bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi. Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu çete işi... </span>[/FONT]</p><p> </p><p>[FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><em>154 ü TUŞLAMAYIN SAKIN SAKIN KİM NE DERSE DESİN.</em></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><em>B</em>u maili bir arkadaşım gönderdi onun başına gelmiş bu vak'aya vakıf olasınız diye ben de sizlere gönderiyorum. Lütfen sizler de arkadaşlarınıza yollayın ve onları uyarın. </span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 252040, member: 1008315"] [b]Otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp 2-3 milyarlık fatura gelmemesini isreseniz ASLA 154 ü TUŞLAMAY[/b] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] Size Cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi günü [B][I]0544 243 87 83[/I][/B] numaralı bir telefon, beni arayıp adımı vererek benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben de aranan kişiyle konuştuğunuzu söylediğimde bana, [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]"Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan dün aksam ............ no' lu telefona astsubay .............. isimli kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzden de telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği" söyledi. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Ben de "adımı bilen insan benim iş ve ev adresimi de bilir; böyle bir iş varsa gelin beni bulun, şu an size yardımcı olamam dedim." [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Telefonun diğer ucundaki şahıs (tahminen 45-50 yaşlarında olsa gerek) bana bağırmaya başlayıp [B][I]"Mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi .... Savcılığına aktarıyorum. 154 ü tuşlayın." [/I][/B]dedi. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Ben de hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip bayağı bir bağırıştan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakın karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir [B][I]mağaza sahibinin 154 ü tuşlandığını ve telefonu otomatik olarak yurtdışı görüşmelere açılıp yaklaşık 2-3 Milyarlık fatura geldiğini söyledi.... [/I][/B]Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karsılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 defa bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi. Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu çete işi... [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4][I]154 ü TUŞLAMAYIN SAKIN SAKIN KİM NE DERSE DESİN.[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4][I]B[/I]u maili bir arkadaşım gönderdi onun başına gelmiş bu vak'aya vakıf olasınız diye ben de sizlere gönderiyorum. Lütfen sizler de arkadaşlarınıza yollayın ve onları uyarın. [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp 2-3 milyarlık fatura gelmemesini isreseniz ASLA 154 ü TUŞLAMAY
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…