Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Öyle Bir Soru Sorarım ki Hiç Bir Hoca Cevap Veremez...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 263022" data-attributes="member: 1015796"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Adamın biri arkadaşına ;</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><strong>Adam</strong></span> : Ben öyle bir soru sorarım ki hiç bir hoca cevap veremez benim soruma.</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkgreen"><strong>Arkadaşı</strong></span> : ne soruyorsun da kimse cevap veremiyormuş? Bizim hoca senin soruna cevap verir ?</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Derken Hocayla bu vatandaşı bir araya getirirler..</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred"><strong>Adam</strong></span> : Hocam bu güne kadar hiç bir hoca soruma cevap veremedi bu arkadaşım senin cevap verebiliceğini söyledi.. Sorayım mı ne dersiniz ?</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: blue"><strong>Hoca</strong></span> : Sor bakalım neymiş bu cevapsız kalan soru? Bir de biz düşünelim..</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred"><strong>Adam</strong></span> : Hocam Firavun'un annesinin adı nedir ?</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: blue">Hoca</span></strong> : Ben sana bunun cevabını vericem ama önce sen benim soruma cevap vereceksin.</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred"><strong>Adam</strong></span> : Tamam hocam.</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: blue">Hoca</span></strong> : Evladım sen müslüman mısın ?</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: darkred">Adam</span></strong> : O nasıl soru hocam Elhamdülillah müslümanım..</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: blue">Hoca</span></strong> : Peki sen Hz. Musa'yı mı çok seversin yoksa Firavunu mu ?</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: darkred">Adam</span></strong> : Tabiki Hz. Musa'yı severim.</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: blue">Hoca</span></strong> : Peki Hz. Musa'nın annesinin adı nedir ?</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Adam afallar bir cevap veremez eveler, geveler, kem küm yapar - <u><strong>Bilmiyorum</strong></u> diye cevap verir.. Bunun üzerine</span></span><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: blue">Hoca</span></strong> : Sen müslümansın Hz. Musa'nın annesinin adını bilmezken sana ne Firavunun annesinin adından diyerek okkalı bir cevap yapıştırır adama..</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 263022, member: 1015796"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Adamın biri arkadaşına ;[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkred][B]Adam[/B][/COLOR] : Ben öyle bir soru sorarım ki hiç bir hoca cevap veremez benim soruma.[/SIZE][/FONT][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen][B]Arkadaşı[/B][/COLOR] : ne soruyorsun da kimse cevap veremiyormuş? Bizim hoca senin soruna cevap verir ?[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Derken Hocayla bu vatandaşı bir araya getirirler..[/SIZE][/FONT][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred][B]Adam[/B][/COLOR] : Hocam bu güne kadar hiç bir hoca soruma cevap veremedi bu arkadaşım senin cevap verebiliceğini söyledi.. Sorayım mı ne dersiniz ?[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue][B]Hoca[/B][/COLOR] : Sor bakalım neymiş bu cevapsız kalan soru? Bir de biz düşünelim..[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred][B]Adam[/B][/COLOR] : Hocam Firavun'un annesinin adı nedir ?[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=blue]Hoca[/COLOR][/B] : Ben sana bunun cevabını vericem ama önce sen benim soruma cevap vereceksin.[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred][B]Adam[/B][/COLOR] : Tamam hocam.[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=blue]Hoca[/COLOR][/B] : Evladım sen müslüman mısın ?[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=darkred]Adam[/COLOR][/B] : O nasıl soru hocam Elhamdülillah müslümanım..[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=blue]Hoca[/COLOR][/B] : Peki sen Hz. Musa'yı mı çok seversin yoksa Firavunu mu ?[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=darkred]Adam[/COLOR][/B] : Tabiki Hz. Musa'yı severim.[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=blue]Hoca[/COLOR][/B] : Peki Hz. Musa'nın annesinin adı nedir ?[/FONT][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Adam afallar bir cevap veremez eveler, geveler, kem küm yapar - [U][B]Bilmiyorum[/B][/U] diye cevap verir.. Bunun üzerine[/SIZE][/FONT][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=blue]Hoca[/COLOR][/B] : Sen müslümansın Hz. Musa'nın annesinin adını bilmezken sana ne Firavunun annesinin adından diyerek okkalı bir cevap yapıştırır adama..[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Öyle Bir Soru Sorarım ki Hiç Bir Hoca Cevap Veremez...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…