Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Öyle Birini Sevinki..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mazi" data-source="post: 17974" data-attributes="member: 510"><p><em><span style="font-size: 15px"><strong>ÖyLe BiRiNi SeViN Ki . . . </strong></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><strong>Öyle birini sevin ki gün onunla başlasın. Gözleriniz uykudan uyandığında </strong></span></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">aklınıza ilk gelen "sevgili ey sevgilican sevgili" derken; yüreğiniz </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">şiiriniz dudağınızdaki terennümünüz o olsun. Ağaçlar yaseminler </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">yediverenler günebakanlar onun kokusunu sunsun benliğinize. Gün yine onunla </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">bitsin. Güneş guruba yürürken uyurken ve de "seni seviyorum" derken </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">alternatifsiz o olsun. </span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Öyle birini sevin ki çünkü süz fakatsız maalesef </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">siz olsun. Yağmurda gökkuşağınız baharda sevdanız yokluğunda varlığınız </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">gözyaşınızda inciniz olsun.</span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Öyle birine tutulun ki aramak için uzaklara </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun. Ne zaman aşktan yardan yana söz </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">duyarsınız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin. Onun estirdiği </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">karayel samyeline şekva şükrana karanlıklar aydınlığa dönüşsün. O varken </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">"ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin. Onunla zorluklar kolay olsun. </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Ve de o varsa her şey var olsun. </span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Öyle birine yürekten sarılın ki aranızdan rüzgar dahi geçemesin kıyametin </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın. </span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Öyle birine müptela olun ki o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">bedeninizden sökülecekmişcesine olsun. " Seni seviyorum" diyemediğiniz </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">zamanda gözleriniz ciğeriniz ruhunuz sevginizi söyleyip dursun. </span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Öyle birine bağlanın ki yüreğinizin adımları onun adına yürüsün. İçinizden </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">geçen şarkı o olsun ve de "İçimden geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben!" </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">diyebilesiniz! </span></strong></em></p><p> </p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Öyle birine gönül verin ki gönlünüz onun ardından koşsun önünde hiçbir </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">mani olmasın.Öyle birine meftun olun ki şiirinizin ilhamı duanızın kaynağı "seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasın onun da sizi sevdiği biri olsun . </span></strong></em></p><p> </p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Öyle birine vurulun ki "ben seni fakatsız nedensiz çünkü süz seviyorum." </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Bakma sen şimdiki zaman eki kullandığıma. En geniş zaman olan sonsuz geniş </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">zamanla diyorum ki "seni seviyorum". Adının geçmediği sözü sükut sayıyorum. </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan ipler </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">görülmeyecek kadar seninim ben. Canımı da yolumu da gönlümü de yoluna </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">döşedim. Bittiğim gün kalbimden çıktığın gündür. Canım benim ben senin bana </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">zor gelen taraflarını da seviyorum her şeyinle; bilmediğim bilsen </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">ürkeceğim anlamadığım anlayamayacağım yanlarınla seviyorum. </span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">Seni ismin ne </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">"de" haliyle ne de "e" haliyle seviyorum. Seni yalın halinle seviyorum. Ben </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">seni sevdiğim yerdeyim her yerdeyim- diye haykırabilesiniz.. </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">İşte böyle birini sevin...</span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 15px">alıntı </span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mazi, post: 17974, member: 510"] [I][SIZE=4][B]ÖyLe BiRiNi SeViN Ki . . . [/B][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][B]Öyle birini sevin ki gün onunla başlasın. Gözleriniz uykudan uyandığında [/B][/SIZE][/I] [I][B][SIZE=4]aklınıza ilk gelen "sevgili ey sevgilican sevgili" derken; yüreğiniz [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]şiiriniz dudağınızdaki terennümünüz o olsun. Ağaçlar yaseminler [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]yediverenler günebakanlar onun kokusunu sunsun benliğinize. Gün yine onunla [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]bitsin. Güneş guruba yürürken uyurken ve de "seni seviyorum" derken [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]alternatifsiz o olsun. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Öyle birini sevin ki çünkü süz fakatsız maalesef [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]siz olsun. Yağmurda gökkuşağınız baharda sevdanız yokluğunda varlığınız [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]gözyaşınızda inciniz olsun.[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Öyle birine tutulun ki aramak için uzaklara [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun. Ne zaman aşktan yardan yana söz [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]duyarsınız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin. Onun estirdiği [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]karayel samyeline şekva şükrana karanlıklar aydınlığa dönüşsün. O varken [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]"ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin. Onunla zorluklar kolay olsun. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Ve de o varsa her şey var olsun. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Öyle birine yürekten sarılın ki aranızdan rüzgar dahi geçemesin kıyametin [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Öyle birine müptela olun ki o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]bedeninizden sökülecekmişcesine olsun. " Seni seviyorum" diyemediğiniz [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]zamanda gözleriniz ciğeriniz ruhunuz sevginizi söyleyip dursun. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Öyle birine bağlanın ki yüreğinizin adımları onun adına yürüsün. İçinizden [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]geçen şarkı o olsun ve de "İçimden geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben!" [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]diyebilesiniz! [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Öyle birine gönül verin ki gönlünüz onun ardından koşsun önünde hiçbir [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]mani olmasın.Öyle birine meftun olun ki şiirinizin ilhamı duanızın kaynağı "seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasın onun da sizi sevdiği biri olsun . [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Öyle birine vurulun ki "ben seni fakatsız nedensiz çünkü süz seviyorum." [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Bakma sen şimdiki zaman eki kullandığıma. En geniş zaman olan sonsuz geniş [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]zamanla diyorum ki "seni seviyorum". Adının geçmediği sözü sükut sayıyorum. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan ipler [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]görülmeyecek kadar seninim ben. Canımı da yolumu da gönlümü de yoluna [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]döşedim. Bittiğim gün kalbimden çıktığın gündür. Canım benim ben senin bana [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]zor gelen taraflarını da seviyorum her şeyinle; bilmediğim bilsen [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]ürkeceğim anlamadığım anlayamayacağım yanlarınla seviyorum. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]Seni ismin ne [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]"de" haliyle ne de "e" haliyle seviyorum. Seni yalın halinle seviyorum. Ben [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]seni sevdiğim yerdeyim her yerdeyim- diye haykırabilesiniz.. [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]İşte böyle birini sevin...[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]alıntı [/SIZE][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Öyle Birini Sevinki..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…