Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öyle çok pazarlık ettim ki Seninle ey Rabbim;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ukbaa" data-source="post: 151139" data-attributes="member: 15165"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ÖYLE ÇOK PAZARLIK ETTiM Ki SENiNLE EY RABBiM</strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Kimselere diyemedim... </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Oyle cok pazarlik ettim ki Seninle ey Rabb im. Sen cagirinca, kendime </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ayirdigim vakitlerden calindigini dusundum. Ezan okununca, sevdiklerimle </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gecirdigim zamanlarin azalmasindan korktum. </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Vakit girince, icim ciz etti </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hep. Odamdan uzaklastim, biraktim isimi, bozdum keyfimi; oylece namaza </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>durdum. Ayak diredim, az sonra kilsam da olur! dedim. Az sonra larim cok </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>sonralar a dondu, gec kaldim, gec kalmaktan utanmadim. </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Sonunda ayaklarimi suruye suruye vardim huzuruna. Pazarligimi vaktin daralmisligini bahane </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ederek yeniden ileri surdum. Kaciyordu namaz ya; o yuzden cabucak kildim, </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>selam verdim, hemen kalktim, rahatladim. Oysa rahatligi Sana borcluyum. </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Agrimayan her bir disim kadar huzur borcluyum Sana. Tenimin </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kasinmayan her bir noktasi kadar rahatlik borcluyum Sana. </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Dislerim agriyacak olsa her biri icin harcayacagim zaman Senin. Kanim pihtilasip damarlarim </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>tikanacak olsa, her defasinda izdirap ve korkuyla gecirecegim saatlerin </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hepsi Senin. Tenim her noktasinda yirtilacakmis gibi aciyacak olsa, kendi </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kendime dar gelecegim huzursuz gunler Senin. </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Gun oldu; usandim. Sabrimi tukettim; tukendim. Kendimi yontmaya heveslendim. </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Benden istedigin zamani cok gordum. Benden istedigini, benim icin istedigini </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>bile bile, huzurunda huzursuz durdum. Fazla buldum namazin rekatlarini; </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kisaltmak icin bahaneler aradim. </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Gunumu delik desik etmeni, isimin arasina </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kesintiler sokmani, hayatimin ortasina duraklar koymani, uykumu bolmeni </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>luzumsuz gordum. Beni bana birak! larla durdum huzuruna; icim baska bir </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yerlerin turkusunu soylerken, ben seccadende, belki sadece bedenimle, mihli kaldim. </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Oysa Sen, dileseydin dar edebilirdin zamani bana! Bir ucurumun </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>dibine savrulmus bir arabada caresizce Sana yalvartiyor olabilirdin beni. </strong></em></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Korkulu bir savasin orta yerinde ates ve kan kusan bombalarin altinda gunumu </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>de, isimi de, uykumu da, hatta ruyalarimi da delik desIk etmelerini takdir </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>edebilirdin. Dusmeyen bombalar kadar, ucuruma savrulmayan arabalar kadar </strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>genislik borcluyum Sana.</strong></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ukbaa, post: 151139, member: 15165"] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]ÖYLE ÇOK PAZARLIK ETTiM Ki SENiNLE EY RABBiM[/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Kimselere diyemedim... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Oyle cok pazarlik ettim ki Seninle ey Rabb im. Sen cagirinca, kendime [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]ayirdigim vakitlerden calindigini dusundum. Ezan okununca, sevdiklerimle [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]gecirdigim zamanlarin azalmasindan korktum. [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Vakit girince, icim ciz etti [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]hep. Odamdan uzaklastim, biraktim isimi, bozdum keyfimi; oylece namaza [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]durdum. Ayak diredim, az sonra kilsam da olur! dedim. Az sonra larim cok [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]sonralar a dondu, gec kaldim, gec kalmaktan utanmadim. [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Sonunda ayaklarimi suruye suruye vardim huzuruna. Pazarligimi vaktin daralmisligini bahane [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]ederek yeniden ileri surdum. Kaciyordu namaz ya; o yuzden cabucak kildim, [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]selam verdim, hemen kalktim, rahatladim. Oysa rahatligi Sana borcluyum. [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Agrimayan her bir disim kadar huzur borcluyum Sana. Tenimin [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]kasinmayan her bir noktasi kadar rahatlik borcluyum Sana. [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Dislerim agriyacak olsa her biri icin harcayacagim zaman Senin. Kanim pihtilasip damarlarim [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]tikanacak olsa, her defasinda izdirap ve korkuyla gecirecegim saatlerin [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]hepsi Senin. Tenim her noktasinda yirtilacakmis gibi aciyacak olsa, kendi [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]kendime dar gelecegim huzursuz gunler Senin. [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Gun oldu; usandim. Sabrimi tukettim; tukendim. Kendimi yontmaya heveslendim. [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Benden istedigin zamani cok gordum. Benden istedigini, benim icin istedigini [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]bile bile, huzurunda huzursuz durdum. Fazla buldum namazin rekatlarini; [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]kisaltmak icin bahaneler aradim. [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Gunumu delik desik etmeni, isimin arasina [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]kesintiler sokmani, hayatimin ortasina duraklar koymani, uykumu bolmeni [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]luzumsuz gordum. Beni bana birak! larla durdum huzuruna; icim baska bir [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]yerlerin turkusunu soylerken, ben seccadende, belki sadece bedenimle, mihli kaldim. [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Oysa Sen, dileseydin dar edebilirdin zamani bana! Bir ucurumun [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]dibine savrulmus bir arabada caresizce Sana yalvartiyor olabilirdin beni. [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Korkulu bir savasin orta yerinde ates ve kan kusan bombalarin altinda gunumu [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]de, isimi de, uykumu da, hatta ruyalarimi da delik desIk etmelerini takdir [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]edebilirdin. Dusmeyen bombalar kadar, ucuruma savrulmayan arabalar kadar [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]genislik borcluyum Sana.[/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öyle çok pazarlık ettim ki Seninle ey Rabbim;
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…