Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öyle çok pazarlık ettim ki Seninle ey Rabbim;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ukbaa" data-source="post: 151141" data-attributes="member: 15165"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><strong><em>Icten pazarlikti benimkisi. Oyle icten ki kendime bile soyleyemedim. </em></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Gözlerimle birlikte gönlümü de secdene kilitlemeyi cok gördüm. Kendimi </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">sifirlamayi, benligimi hiçe indirgemeyi beceremedim. Ensemde kaderin sıcacık </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">nefesini hissedecek o teslimiyetin vadisine inemedim. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Acelem vardi; alnımı </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">koydugum gibi kaldirdim seccadeden. Bütün benliğimle aşaği inemedim. işim </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">vardi, secdemi isime zaman kazandim. Secdeye kalbimi de sığdırmaya </span></span></span></strong></em><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">çalısmadım. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Uykum vardi, secdemi sığ birakip uykumu derinlestirdim. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Itirafimdir: Bencilliğimi de sırtıma alip ruku»larda eritemedim. Bedenim </span></span></span></strong></em><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">egilirken huzurunda, emrolundugum gibi dosdogru olmanın ağırlığını sırtıma </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">almayi erteledim. Sırası degil! di; hele dur; sonra da olur! du.</span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">En Sevgili ni bir gecede ihtiyarlatan emri uzerime alinmadim. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Sen dileseydin, çocuğumun ciliz nabizlarinin eşliğinde, loş ve neşesiz bir </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">yogun bakim odasinda, gozumu de gonlumu de, umutsuzca, çaresizce, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">ürpertiyle, korkuyla bir monitorün ekranına kilitleyebilirdin. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Dileseydin, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">yeryuzunun suku»netini bir anda kesip, kücücük bir duvar kipirtisinin </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">golgesinde, mini mini bir sarsintinin beklentisi icinde saclarima aklar </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">dusurebilirdin. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Icten pazarlik mi denir buna? Sen bilirsin Seninle ettigim pazarligi. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Kendime sakladigim ve hatta kendimden de sakladigim sir bu. Dilime bile </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">degdirmekten korktugum, agzima almaktan utandigim oyle bir sir iste. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Kendimi luzumsuz hissederken seccadenin uzerinde, dudagim anlamina yetisemedigim kelimeler </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">icin oynarken, Sen beni soyledigimden fazlasiyla duydun, soyleyemedigimi de, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">dile getiremedigimi de bildin. Ruhumu alip uzaklara gittigim halde, bir </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">bedenimi biraktigim halde huzurunda, kovmadin beni, yakinliginda tuttun. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Itirafimdir; oyle anlatildigi gibi ozleyebilmeyi beceremedim henuz namazi </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Aradan cikarmaya calistigim oldu namazi. Gecistirdim namazi. Bir sorun du </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">cozdum, hallettim. Selam verip sonra yasamaya basladim Yasamayi namazin </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">icinde aramaliydim. Namazi yasamanin icine sizdirmaliydim oysa.</span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Bilemedim. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Kafa tuttum, ayak diredim, pazarlik ettim; ama Sen utandirmadin, yine yine </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">yine huzuruna aldin beni. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Her secdede rahmetinle oksadin alnimi. Her ruku»da </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">aferinler fisildadin gonlume. Her vakitte yeni bir sayfanin akligina </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">cagirdin ruhumu. Yuzume vurmadin. Azarlamadin. Asagilamadin. Hepten umut </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">kesmedin benden. Yok saymadin. Utandirmadin. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Pazarlik ettigimi Seninle bir Sen bildin ey Rabb im. Kimselere soylemedin. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Sirdasim Sensin, bir Sana acabilirim icimi, bir Senin beni ayiplamandan </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">korkmam. Ben iste boyleyim; yine bana ait lerin hesabindayim. Baska kime </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">soyleyeyim? Baska kimin anlayisindan medet umayim? </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">SENAI DEMIRCI</span></span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ukbaa, post: 151141, member: 15165"] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=black][B][I]Icten pazarlikti benimkisi. Oyle icten ki kendime bile soyleyemedim. [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Gözlerimle birlikte gönlümü de secdene kilitlemeyi cok gördüm. Kendimi [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]sifirlamayi, benligimi hiçe indirgemeyi beceremedim. Ensemde kaderin sıcacık [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]nefesini hissedecek o teslimiyetin vadisine inemedim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Acelem vardi; alnımı [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]koydugum gibi kaldirdim seccadeden. Bütün benliğimle aşaği inemedim. işim [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]vardi, secdemi isime zaman kazandim. Secdeye kalbimi de sığdırmaya [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]çalısmadım. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Uykum vardi, secdemi sığ birakip uykumu derinlestirdim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Itirafimdir: Bencilliğimi de sırtıma alip ruku»larda eritemedim. Bedenim [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]egilirken huzurunda, emrolundugum gibi dosdogru olmanın ağırlığını sırtıma [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]almayi erteledim. Sırası degil! di; hele dur; sonra da olur! du.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]En Sevgili ni bir gecede ihtiyarlatan emri uzerime alinmadim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Sen dileseydin, çocuğumun ciliz nabizlarinin eşliğinde, loş ve neşesiz bir [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]yogun bakim odasinda, gozumu de gonlumu de, umutsuzca, çaresizce, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]ürpertiyle, korkuyla bir monitorün ekranına kilitleyebilirdin. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Dileseydin, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]yeryuzunun suku»netini bir anda kesip, kücücük bir duvar kipirtisinin [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]golgesinde, mini mini bir sarsintinin beklentisi icinde saclarima aklar [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]dusurebilirdin. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Icten pazarlik mi denir buna? Sen bilirsin Seninle ettigim pazarligi. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Kendime sakladigim ve hatta kendimden de sakladigim sir bu. Dilime bile [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]degdirmekten korktugum, agzima almaktan utandigim oyle bir sir iste. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Kendimi luzumsuz hissederken seccadenin uzerinde, dudagim anlamina yetisemedigim kelimeler [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]icin oynarken, Sen beni soyledigimden fazlasiyla duydun, soyleyemedigimi de, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]dile getiremedigimi de bildin. Ruhumu alip uzaklara gittigim halde, bir [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]bedenimi biraktigim halde huzurunda, kovmadin beni, yakinliginda tuttun. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Itirafimdir; oyle anlatildigi gibi ozleyebilmeyi beceremedim henuz namazi [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Aradan cikarmaya calistigim oldu namazi. Gecistirdim namazi. Bir sorun du [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]cozdum, hallettim. Selam verip sonra yasamaya basladim Yasamayi namazin [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]icinde aramaliydim. Namazi yasamanin icine sizdirmaliydim oysa.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Bilemedim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Kafa tuttum, ayak diredim, pazarlik ettim; ama Sen utandirmadin, yine yine [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]yine huzuruna aldin beni. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Her secdede rahmetinle oksadin alnimi. Her ruku»da [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]aferinler fisildadin gonlume. Her vakitte yeni bir sayfanin akligina [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]cagirdin ruhumu. Yuzume vurmadin. Azarlamadin. Asagilamadin. Hepten umut [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]kesmedin benden. Yok saymadin. Utandirmadin. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Pazarlik ettigimi Seninle bir Sen bildin ey Rabb im. Kimselere soylemedin. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Sirdasim Sensin, bir Sana acabilirim icimi, bir Senin beni ayiplamandan [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]korkmam. Ben iste boyleyim; yine bana ait lerin hesabindayim. Baska kime [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]soyleyeyim? Baska kimin anlayisindan medet umayim? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=black]SENAI DEMIRCI[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öyle çok pazarlık ettim ki Seninle ey Rabbim;
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…