Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öyle Zor Bir Yerde Bıraktın ki..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 17457" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">Öyle Zor Bir Yerde Bıraktın ki.. </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sen beni;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kış ile yaz arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Çok ile az arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Nağme ile saz arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle zor bir yerde bıraktın...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sen beni;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Git ile gel arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ver ile al arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Geniş ile dar arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle zor bir yerde bıraktın...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sen beni;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hayır ile evet arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sonuç ile sebep arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ok ile hedef arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle zor bir yerde bıraktın...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sen beni;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Gündüz ile gece arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Cümle ile hece arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Cevap ile bilmece arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle zor bir yerde bıraktın...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sen beni;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ayak ile baş arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Göz ile yaş arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İki kara kaş arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle zor bir yerde bıraktın...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sen beni;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ekim ile kasım arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sevincin ile yasım arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şansın ile şansım arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle zor bir yerde bıraktın...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sen beni;</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şaka ile gerçek arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sevgi ile nefret arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ölüm ile kalım arasında,</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sendeki ışık ile bendeki karanlık arasında..</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öyle zor bir yerde bıraktın...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Eser Tunay</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 17457, member: 5"] [B][COLOR=green]Öyle Zor Bir Yerde Bıraktın ki.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sen beni;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kış ile yaz arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Çok ile az arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Nağme ile saz arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öyle zor bir yerde bıraktın...[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sen beni;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Git ile gel arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ver ile al arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Geniş ile dar arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öyle zor bir yerde bıraktın...[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sen beni;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Hayır ile evet arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sonuç ile sebep arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ok ile hedef arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öyle zor bir yerde bıraktın...[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sen beni;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Gündüz ile gece arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Cümle ile hece arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Cevap ile bilmece arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öyle zor bir yerde bıraktın...[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sen beni;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ayak ile baş arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Göz ile yaş arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]İki kara kaş arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öyle zor bir yerde bıraktın...[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sen beni;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ekim ile kasım arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sevincin ile yasım arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Şansın ile şansım arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öyle zor bir yerde bıraktın...[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sen beni;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Şaka ile gerçek arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sevgi ile nefret arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ölüm ile kalım arasında,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sendeki ışık ile bendeki karanlık arasında..[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öyle zor bir yerde bıraktın...[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Eser Tunay[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öyle Zor Bir Yerde Bıraktın ki..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…