Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öylesine Sevmiştim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sergerdan" data-source="post: 63760" data-attributes="member: 2492"><p>Demek ben duygusal degilim,şairane ruhumu göstermek istemezdim ama mecbur kaldım.</p><p></p><p><span style="color: #ff31ff">Sen içerdeyken ben bu ramazan</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Sahur hazırladım kaç kere</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Annem köye gitmişti..</span></p><p><span style="color: #ff31ff"></span></p><p><span style="color: #ff31ff">Sen içerdeyken iftara bir tereyaglı</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Pilav yaptım; dane dane</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Meger pirinci sıcak suya koymak gerekmiş</span></p><p><span style="color: #ff31ff"></span></p><p><span style="color: #ff31ff">Sen içerdeyken hani bir Ayşe vardı ya</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Bizim mahallede, başı önde,mahmur gözler süzülen</span></p><p><span style="color: #ff31ff">He o evlendi</span></p><p><span style="color: #ff31ff"></span></p><p><span style="color: #ff31ff">Aldırma reis</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Fatma daha duracaga benziyor</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Sen içerdeyken bir bardak soguk su içtim ben</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Ayran da iyi gelir dediler</span></p><p><span style="color: #ff31ff"></span></p><p><span style="color: #ff31ff">Sen içerdeyken</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Öylesine sevmiştim ki seni ;D</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Şiir yazmak geldi içimden</span></p><p><span style="color: #ff31ff"></span></p><p><span style="color: #ff31ff">Sen içerdeyken </span></p><p><span style="color: #ff31ff">İşte böyle buralar</span></p><p><span style="color: #ff31ff">Neyse ben yazarım gene,Allah a emanet ben</span></p><p></p><p>Nasıl? ;D Rengi bile duygusal şiirin lila mı,mor mu ne</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sergerdan, post: 63760, member: 2492"] Demek ben duygusal degilim,şairane ruhumu göstermek istemezdim ama mecbur kaldım. [color=#ff31ff]Sen içerdeyken ben bu ramazan Sahur hazırladım kaç kere Annem köye gitmişti.. Sen içerdeyken iftara bir tereyaglı Pilav yaptım; dane dane Meger pirinci sıcak suya koymak gerekmiş Sen içerdeyken hani bir Ayşe vardı ya Bizim mahallede, başı önde,mahmur gözler süzülen He o evlendi Aldırma reis Fatma daha duracaga benziyor Sen içerdeyken bir bardak soguk su içtim ben Ayran da iyi gelir dediler Sen içerdeyken Öylesine sevmiştim ki seni ;D Şiir yazmak geldi içimden Sen içerdeyken İşte böyle buralar Neyse ben yazarım gene,Allah a emanet ben[/color] Nasıl? ;D Rengi bile duygusal şiirin lila mı,mor mu ne [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Öylesine Sevmiştim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…