Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
özgurlugun resmi....(
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tetik" data-source="post: 20700" data-attributes="member: 687"><p>cok guzel bir hikaye tesekkurler zahmin kardes </p><p>tuhaf oldum inanin cok etkileyici cocuksu (!) dusunce buyuklerde olmayan ..neyse ben tikandim sozun bittigi yerde -Necip Fazil Kısakurek- in yureginden dokuleni paylasmak istiyorum </p><p> </p><p><span style="color: darkslateblue">Göklerin merhamet dolu olduğuna inanıyorum.</span></p><p><span style="color: darkslateblue">Bizse nefsimizin beton çatısını tepemize dikmiş yaşamayı öldürüyoruz.</span></p><p><span style="color: darkslateblue">.....MERHAMET.....</span></p><p><span style="color: darkslateblue">Alem bu temel üzerinde... </span></p><p><span style="color: darkslateblue">Eğer toprağa,tohuma hatta kire, lekeye merhamet olmasaydı su olur muydu..?</span></p><p><span style="color: darkslateblue">Rengi merhamet sesi merhamet, pırıltılı şırıltılı su...</span></p><p><span style="color: darkslateblue">Ne duruyorsunuz !!! </span></p><p><span style="color: darkslateblue">Sökün sahte su borularını; ev ev merhamet şebekesi kurun...</span></p><p><span style="color: darkslateblue">Tepemizdeki çatıları da yıkın, göklerle temasa geçin...</span></p><p><span style="color: darkslateblue">O zaman göreceksiniz ki; </span></p><p><span style="color: darkslateblue">Acı su borularından tatlı su akacak ve başlar üstünde güneşe yol veren kubbeler yükselecek...</span></p><p><span style="color: darkslateblue">-Necip Fazıl Kısakürek-</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tetik, post: 20700, member: 687"] cok guzel bir hikaye tesekkurler zahmin kardes tuhaf oldum inanin cok etkileyici cocuksu (!) dusunce buyuklerde olmayan ..neyse ben tikandim sozun bittigi yerde -Necip Fazil Kısakurek- in yureginden dokuleni paylasmak istiyorum [COLOR=darkslateblue]Göklerin merhamet dolu olduğuna inanıyorum.[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Bizse nefsimizin beton çatısını tepemize dikmiş yaşamayı öldürüyoruz.[/COLOR] [COLOR=darkslateblue].....MERHAMET.....[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Alem bu temel üzerinde... [/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Eğer toprağa,tohuma hatta kire, lekeye merhamet olmasaydı su olur muydu..?[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Rengi merhamet sesi merhamet, pırıltılı şırıltılı su...[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Ne duruyorsunuz !!! [/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Sökün sahte su borularını; ev ev merhamet şebekesi kurun...[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Tepemizdeki çatıları da yıkın, göklerle temasa geçin...[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]O zaman göreceksiniz ki; [/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Acı su borularından tatlı su akacak ve başlar üstünde güneşe yol veren kubbeler yükselecek...[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]-Necip Fazıl Kısakürek-[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
özgurlugun resmi....(
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…