Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Özlüyorum... bilmediğim şehirleri.. ıslanmadığım yağmurları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="heysem" data-source="post: 247637" data-attributes="member: 1004658"><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">özlüyorum...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">bilmediğim şehirleri.. ıslanmadığım yağmurları.. dinlemediğim ezanları..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">seyretmediğim bulutları.. kokusunu almadığım toprağı...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">aniden saplanıverse bir ağrı.. beynimi alt üst ediverse...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ta ayağımdan başıma kadar bir karıncalanma tutsa..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">...ellerim tir tir titrese.. yazamasam..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kırılsa kalem.. tükense kelam.. kapansa defter...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">pencerelerim perdesiz kalsa... ürksem.. üşüsem.. yansam.. kavrulsam...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ışığım sönse, mumu eritse aydınlık..tutsa nefesini rüzgar..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kalsam odalarda..penceresiz.. kapısız.. yastıksız.. yorgansız...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">içime dökülse alevler.. çığlıklarıma karışsa gözyaşlarım..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">parmaklarımın arasında saklasam sancıyanlarımı...sancılarımı.. sancılı yanlarımı...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kafiyeler de tükense artık.. şiir bitse...mürekkep donsa...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">gökyüzü çökse üzerime...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ayaklarımın hiç gitmemecesine bastığı şu betonlar, kurutsa elimi.. ebu Lehep gibi...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">sonra.. ve sonra... ben her şeye bittiler söylerken..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ve dahi her kelimeye karanlık çökerken..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">inşirahsız şu sadrıma satırlar dizerken...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Sen gelsen...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kapısız odama gözlerimden girSen...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">önce yüzüme bir nur dokunsa.. sonra üflese İsrafil o sur'a...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">kopsa kıyametim...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">dünya-ahiret yanılgım son bulsa...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">nihayet işaretleyebilmiş olsam doğru şıkkı...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">hak etmiş olsam ayakta bir alkışı...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">geldin ya; öpücük kondursan alnıma..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">bittiğim an olsa, yere doğru daha bir yaklaşsam..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">dizlerimin bağı bir çözülüverse...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">âh bir çözülse...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">ayetler gelip yerleşse sonra..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Senin dilinden bildiğim yegâne cümleler tıkanıp kalsa boğazıma...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">"Mâ veddeake" desem...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">rabbuke'yi getiremesem...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Sen tamamlasan ayeti..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Rabbin terk de etmedi seni..ne küstü ne de darıldı sana...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">bir yazı bitimi gibi ne yapacağını bilemeyenin sözlerini;</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">armağanmış gibi sakla...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">inşirah olmuş sadrında..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">yalnızca tasdik bırak bana...</span></span></strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Hümeyra Özdemir</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="heysem, post: 247637, member: 1004658"] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]özlüyorum... bilmediğim şehirleri.. ıslanmadığım yağmurları.. dinlemediğim ezanları.. seyretmediğim bulutları.. kokusunu almadığım toprağı... aniden saplanıverse bir ağrı.. beynimi alt üst ediverse... ta ayağımdan başıma kadar bir karıncalanma tutsa.. ...ellerim tir tir titrese.. yazamasam.. kırılsa kalem.. tükense kelam.. kapansa defter... pencerelerim perdesiz kalsa... ürksem.. üşüsem.. yansam.. kavrulsam... ışığım sönse, mumu eritse aydınlık..tutsa nefesini rüzgar.. kalsam odalarda..penceresiz.. kapısız.. yastıksız.. yorgansız... içime dökülse alevler.. çığlıklarıma karışsa gözyaşlarım.. parmaklarımın arasında saklasam sancıyanlarımı...sancılarımı.. sancılı yanlarımı... kafiyeler de tükense artık.. şiir bitse...mürekkep donsa... gökyüzü çökse üzerime... ayaklarımın hiç gitmemecesine bastığı şu betonlar, kurutsa elimi.. ebu Lehep gibi... sonra.. ve sonra... ben her şeye bittiler söylerken.. ve dahi her kelimeye karanlık çökerken.. inşirahsız şu sadrıma satırlar dizerken... Sen gelsen... kapısız odama gözlerimden girSen... önce yüzüme bir nur dokunsa.. sonra üflese İsrafil o sur'a... kopsa kıyametim... dünya-ahiret yanılgım son bulsa... nihayet işaretleyebilmiş olsam doğru şıkkı... hak etmiş olsam ayakta bir alkışı... geldin ya; öpücük kondursan alnıma.. bittiğim an olsa, yere doğru daha bir yaklaşsam.. dizlerimin bağı bir çözülüverse... âh bir çözülse... ayetler gelip yerleşse sonra.. Senin dilinden bildiğim yegâne cümleler tıkanıp kalsa boğazıma... "Mâ veddeake" desem... rabbuke'yi getiremesem... Sen tamamlasan ayeti.. Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ. Rabbin terk de etmedi seni..ne küstü ne de darıldı sana... bir yazı bitimi gibi ne yapacağını bilemeyenin sözlerini; armağanmış gibi sakla... inşirah olmuş sadrında.. yalnızca tasdik bırak bana...[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hümeyra Özdemir[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Özlüyorum... bilmediğim şehirleri.. ıslanmadığım yağmurları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…