Normal
Cevap: Pantolonlu Başörtülüler...Yaradanına kurban olduğum ne güzel anlatmımarka kemer hizasında olan bir şey...pardesüyü ne kadar kısaltacak ki marka görünsün yahu...kısalttılar diyor...giymiyorlar dese anlayacağım...ama bir pardesü o kadar kısaltılırsa zaten adı ceket olur....her zaman söylüyorum insan kendisi aynaya baktığında zaten görür uygunmu değil mi...kastım içten samimi olarak bakanlar için...onu oraya bunu buraya uydur yapmayanlara...Allah doğruyu görelim diye vijdan vermiş hiç şaşırmıyor velhasıl....edebli bir hanım zaten bilir nasıl giyineceğini...fakat böyle yazılar bizleride rencide ediyor maşallah...
Cevap: Pantolonlu Başörtülüler...Yaradanına kurban olduğum ne güzel anlatmı
marka kemer hizasında olan bir şey...pardesüyü ne kadar kısaltacak ki marka görünsün yahu...kısalttılar diyor...giymiyorlar dese anlayacağım...ama bir pardesü o kadar kısaltılırsa zaten adı ceket olur....
her zaman söylüyorum insan kendisi aynaya baktığında zaten görür uygunmu değil mi...kastım içten samimi olarak bakanlar için...onu oraya bunu buraya uydur yapmayanlara...Allah doğruyu görelim diye vijdan vermiş hiç şaşırmıyor velhasıl....edebli bir hanım zaten bilir nasıl giyineceğini...fakat böyle yazılar bizleride rencide ediyor maşallah...