Pek Kıymettar Ehl-i Kemalat Büyüklerim ,Aziz Dost ve Arkadaşlarım,Çok Değer

harp

Well-known member
Pek Kıymettar Ehl-i Kemalat Büyüklerim ,Aziz Dost ve Arkadaşlarım,Çok Değerli Yeğenlerim,

Allah nasip,kısmet ederse Valide Sultanımla babamın ruhlarına ithaf etmek niyetiyle başladığım 10.Kur'an-ı Kerim Hatm-i Şerifi bir mani zuhur etmez ise 08/04/2009 Çarşamba sabahı tamamlayı ve hemen akabinde de hasıl olan sevabı başta Resulü's-Sakaleyn efendimiz Hz.Muhanned(ASM),zevceleri olmak üzere,Ulü'l-Azm Peygamberler,umum Enbiyaya,Hulefa-i Raşidin,Al-i Beyt-i Nebevi,Ashab-ı Kiram ile "Eslaf-ı İzamı" temsilen İmam-ı Azam Ebu Hanife ,İmam-ı Şafi,İmam-ı Maliki,İmam-ı Hanbeli,İmam-ı Gazali,İmam-ı Rabbani,İmam-ı Şah-ı Nakşıbendi, Gavs-ı Azam Şeyh Abdulkadir-i Geylani,Hayati-i Harrani,Maruf-u Kerhi,Bediüzzaman Said Nursi,Hasan-ı Basri,Bayezid-i Bestami,Seyyidetül Nefise Hatun,Tabiin,Tebe-i Tabiin hazretleriyle Filistinde mazlumen şehitlik payesine kavuşan din kardeşlerimizin de ruhlarına ithaf ettikten sonra bu maile muhatap olan siz kıymetli kardeşlerimden de arzu edenlerin "SOY ADLARIYLA" BİRLİKTE 7(yedi) ismi 07/04/2009 "23:30 a kadar mail adresime,23:30 a kadar da GSM üzerinden" mesaj göndermeleri halinde ismen bu merhum,merhumeleri de bu hatim sevabına hissedar olurlar bilgilerinize arz ederim.07/04/1430 sALI 09:21

Not:Hatim duasında ismini zikrettiğim şahsiyetlere,maille keyfiyet bilahere kendilerine iş'ar edilecektir.

Selam ve Dualarımla.
Ali Kılınç-Karabük

* * * * * * * * * * * * * * *

Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, Bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu. Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle günahsız bir ağzım yok ki" dedi. Allah u Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler veya kendi ağzını temizle. Allah'ın (c.c.) adı temizdir,onu zikreden ağız temizlenir." buyurdu.

harp

Well-known member
Cevap: Pek Kıymettar Ehl-i Kemalat Büyüklerim ,Aziz Dost ve Arkadaşlarım,Ço

Pek Kıymettar Ehl-i Kemalat Büyüklerim ,Aziz Dost ve Arkadaşlarım,Çok Değerli Yeğenlerim,

Allah nasip,kısmet ederse Valide Sultanımla babamın ruhlarına ithaf etmek niyetiyle başladığım 10.Kur'an-ı Kerim Hatm-i Şerifi bir mani zuhur etmez ise 08-09/04/2009 Çarşamba veya Perşembe'ye kadar tamamlayı ve hemen akabinde de hasıl olan sevabı başta Resulü's-Sakaleyn efendimiz olmak üzere,Ulü'l-Azm Peygamberler,umum Enbiyaya,Hulefa-i Raşidin,Al-i Beyt-i Nebevi,Ashab-ı Kiram ile "Eslaf-ı İzamı" temsilen İmam-ı Azam Ebu Hanife ,İmam-ı Şafi,İmam-ı Maliki,İmam-ı Hanbeli,İmam-ı Gazali,İmam-ı Rabbani,İmam-ı Şah-ı Nakşıbendi, Gavs-ı Azam Şeyh Abdulkadir-i Geylani,Hayati-i Harrani,Maruf-u Kerhi,Bediüzzaman Said Nursi,Hasan-ı Basri,Bayezid-i Bestami,Seyyidetül Nefise Hatun,Tabiin,Tebe-i Tabiin hazretleriyle Filistinde mazlumen şehitlik payesine kavuşan din kardeşlerimizin de ruhlarına ithaf ettikten sonra bu maile muhatap olan siz kıymetli kardeşlerimden de arzu edenlerin 7(yedi) adet ismi 08-09/04/2009 "17:30 a kadar mail adresime,21:30 a kadar da GSM üzerinden" mesaj göndermeleri halinde ismen bu merhum,merhumeleri de bu hatim sevabına hissedar olurlar bilgilerinize arz ederim.05/04/1430 Pazar 10:47

Not:Hatim duasında ismini zikrettiğim şahsiyetlere,maille keyfiyet bilahere kendilerine iş'ar edilecektir.

Selam ve Dualarımla.
Ali Kılınç-Karabük

* * * * * * * * * * * * * * *

Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, Bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu. Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle günahsız bir ağzım yok ki" dedi. Allah u Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler veya kendi ağzını temizle. Allah'ın (c.c.) adı temizdir,onu zikreden ağız temizlenir." buyurdu.

memluk

Hatim Sorumlusu
Cevap: Pek Kıymettar Ehl-i Kemalat Büyüklerim ,Aziz Dost ve Arkadaşlarım,Ço

Allah kabul eylesin kardeş.
konu yanlış yerdeydiii taşıdım.

Bu alana bir cevap yazın...