Fezaya özel :D :D pilot olacagi kasigindan belli olur insanin :p
FaKiR Meþveret Bþk. 27 Eyl 2008 #2 Cevap: Fezapilotu'nun Çocukluğu Ahsen abla o kasigi sen bana aldiydinya, burdan memlekete giderken bilet parasindan kurtulmak icin ahsen abla kucekkenden bu pilotlugu soktu aklima, hadi ablam atla gotureyim bayrami melketette gecirelim
Cevap: Fezapilotu'nun Çocukluğu Ahsen abla o kasigi sen bana aldiydinya, burdan memlekete giderken bilet parasindan kurtulmak icin ahsen abla kucekkenden bu pilotlugu soktu aklima, hadi ablam atla gotureyim bayrami melketette gecirelim
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 27 Eyl 2008 #3 gidelim fezam insaAllah seni bu gunler icin pilot olarak yetistirdik dimi
Z zeyhak_ Well-known member 27 Eyl 2008 #5 Fezapilotu' Alıntı: kalk hazrlan 15 dk sonra ordayim Genişletmek için tıkla ... feza atatürk havalimanından beni al geçerken
Fezapilotu' Alıntı: kalk hazrlan 15 dk sonra ordayim Genişletmek için tıkla ... feza atatürk havalimanından beni al geçerken
FaKiR Meþveret Bþk. 16 Eki 2008 #6 zeyhak_' Alıntı: feza atatürk havalimanından beni al geçerken Genişletmek için tıkla ... zeyhak orasi son duragimiz
zeyhak_' Alıntı: feza atatürk havalimanından beni al geçerken Genişletmek için tıkla ... zeyhak orasi son duragimiz
E ebrar172 Talebe 16 Eki 2008 #7 Fezapilotu' Alıntı: zeyhak orasi son duragimiz Genişletmek için tıkla ... heee öyle sanın siz... fezayla biraz zor o...
Fezapilotu' Alıntı: zeyhak orasi son duragimiz Genişletmek için tıkla ... heee öyle sanın siz... fezayla biraz zor o...