Normal
Evvela benim yazmış olduğum cevap YILDIZNAME kardeşimizin sualine cevap niteliğindedir. Yukarıda Soru : "Profil Mesajlaşma sistemini nasıl kullanabilirim." idi. Ona binayen cevapladım. Yöneticilik hususunda ise Bu konu Site Yönetimindeki kardeşlerimizin genel iştiraklari neticesinde karara bağlanan bir husustur. Dolayısıyla sizin dediğiniz Anket konusu'nun olması için Yönetici kardeşlerimizin Genelinin Gözlem ve izlenimleri doğrultusunda Böyle bir anket açılır. Şayet böyle bir husus sözkonusu ise zaten Yönetici kardeşler o isim üzerine hemfikir olur. Bu hususda görüşüp istişare edilir.
Evvela benim yazmış olduğum cevap YILDIZNAME kardeşimizin sualine cevap niteliğindedir. Yukarıda Soru : "Profil Mesajlaşma sistemini nasıl kullanabilirim." idi. Ona binayen cevapladım.
Yöneticilik hususunda ise Bu konu Site Yönetimindeki kardeşlerimizin genel iştiraklari neticesinde karara bağlanan bir husustur. Dolayısıyla sizin dediğiniz Anket konusu'nun olması için Yönetici kardeşlerimizin Genelinin Gözlem ve izlenimleri doğrultusunda Böyle bir anket açılır. Şayet böyle bir husus sözkonusu ise zaten Yönetici kardeşler o isim üzerine hemfikir olur. Bu hususda görüşüp istişare edilir.