Burdayız buyrun emriniz abi nedir?illailayh ' Alıntı:yahu bu ne cansızlık herkes uyuyor forumdaaa..pşşşşşşş kimse yok muuuuuuuu??????
Bir ihtimal yarın elinize ulaşır belki ,ama en geç pazartesi.Fareden korkar mısın,hiç sordum işte ;D_________________________________________________Bak aklıma geldide sen şöyle okuyorum böyle okuyorum diyosun ee nerde nurlu paylaşımlar?illailayh ' Alıntı:nolşdu kıtap abisi
Sergerdan ' Alıntı:Bir ihtimal yarın elinize ulaşır belki ,ama en geç pazartesi.Fareden korkar mısın,hiç sordum işte ;D_________________________________________________Bak aklıma geldide sen şöyle okuyorum böyle okuyorum diyosun ee nerde nurlu paylaşımlar?
Ben rüya tabir edememki,tabir kim ben kim.Ama koca bir maşaallah desek sana.Rüyana nur girmesi bile kalbinin onunla meşguliyetini,haz aldıgını gösterir.Merak ediyorum ne zaman senden ders almak zorunda kalacagım,ama gizli yaparız dimi öyle birşey olsa..illailayh ' Alıntı:fare desenli aker de mi çıkmış
ıftıra efendım ben şöle okuorum demedim hatta buaralar az okuorum dıorum :-[ :'( söyleki abi kopyala yapıştır yapmak istemiyorum..bıraz yogrulayım başlıcam paylaşmaya inşallah..hem siz varken ben neyim ki :-\ abi ya ruyamda 23.sozu okuordum gecengun manası ne acaba??
Sergerdan ' Alıntı:Ben rüya tabir edememki,tabir kim ben kim.Ama koca bir maşaallah desek sana.Rüyana nur girmesi bile kalbinin onunla meşguliyetini,haz aldıgını gösterir.Merak ediyorum ne zaman senden ders almak zorunda kalacagım,ama gizli yaparız dimi öyle birşey olsa..
Sergerdan ' Alıntı:Burdayız buyrun emriniz abi nedir?
maşallah kardeşim Rabbim imanınız artısın dua ileillailayh ' Alıntı:fare desenli aker de mi çıkmış
ıftıra efendım ben şöle okuorum demedim hatta buaralar az okuorum dıorum :-[ :'( söyleki abi kopyala yapıştır yapmak istemiyorum..bıraz yogrulayım başlıcam paylaşmaya inşallah..hem siz varken ben neyim ki :-\ abi ya ruyamda 23.sozu okuordum gecengun manası ne acaba??
emaneten ' Alıntı:ben de uyumadıııııııııııııım ama çoooooooooooook uykum var
ya resmen işkence ediyorum kendime
hem bu forumdan ben ümidi kestim
hiç hareket yoook herkes kendi içinde
ve dısarıya kapatmıslar kendılerını
Tarihci ' Alıntı:saat 5:04 ve ben sabah namazından sonra gidip bir evi taşınmaya hazır hale getireceğim.. Rabbim kolaylık ihsan et.. bizim forumun kötü bi tarafı var o da bağımlılık yapması işte bu saate kadar cevap yazıyorum.. uyumuyorum..
vakar ' Alıntı:vayyyyyyyy istisna sizseniz kayideyi bözuyorsunuz ha maşallah güzel olmuş
bu taşınma olayları çok zor çokkk Rabbim kolaylıklar versin inş.Tarihci ' Alıntı:saat 5:04 ve ben sabah namazından sonra gidip bir evi taşınmaya hazır hale getireceğim.. Rabbim kolaylık ihsan et.. bizim forumun kötü bi tarafı var o da bağımlılık yapması işte bu saate kadar cevap yazıyorum.. uyumuyorum..
mihrace ' Alıntı:bu taşınma olayları çok zor çokkk Rabbim kolaylıklar versin inş.
Evet forumun kötü bi yanı buuu bağımlılık
Hımmmm ,,, aslında bu taşınma olayında nevarki çok basit işlerdir yaaaTarihci ' Alıntı:evet çok külfetli ve meşakkatli, aslında aklıma bi fikr gelmiyor değil .) istanbuldaki forum uyeleri ablalarımız gelip evi temizleyebilir mesela .)
mihrace ' Alıntı:Hımmmm ,,, aslında bu taşınma olayında nevarki çok basit işlerdir yaaa
Kesinliklee katılıyorummmm ne varki,, nedir yani altı üstüü 6 kat, kolay kolay sıkma canını basit işler yahuTarihci ' Alıntı:tabi tabi muhakkak öyledir .) ne varki canım altı üstü 11 tane çekyatı 6. kata çıkaracağız mesela, 4 tane kitaplık çıkaracağız, buz dolabı,çamaşır makinesi,fırın, elbise dolaplarını çıkaracağız.. bi sürü halı ve ıvır zıvır vs............ epi topu 6 kat canım ne ki