Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Rabbim, bir yol buldur Sana doğru, bir yol Sana gelen..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 207896" data-attributes="member: 11723"><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Bir yönüyle hayat, bizi saran uğraşlar, kalben uzaklaşılması gerekenler…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Boşuna meşgul ediyorlar diye, kalbi korumak zor diye, sadece O’na ayrılması gerekenler O’nun olmalı diye, kaçmak gerekiyor.</span><span style="color: #800000">Varlıktan uzaklaşmak, O’na doğru gidişin başlangıcı olsa gerek. Sadece O’nu düşünmek, O’na ayırmak sevgileri.</span></span></p> <p style="text-align: center"></p><p></p><p><span style="color: #008080"></span></p><p><span style="color: #008080"></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><a href="http://www.facebook.com/notes/alime-betul-uzun/yalnizliktan-kalabaliklara-kalabaliklardan-yalnizliga/294390900125#" target="_blank"> </a></p><p></span></p><p><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Kalabalıklarda yok bir şey, kaçmak ve yalnız kalmak gerek gibi geliyor. Varlıkla bağlantıyı kestikçe perde arkasını aralamak…</span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Kalabalıklardan koşar adım kaçmak, O’na koşar adım yaklaşmak…</span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Bir yönüyle de madem her şey O’nu gösteriyor, O’ndan bahsediyor, madem “Hayy”dan gelen “Hû”ya gidiyor ve madem Hayy ve Hû yalnız O’dur, belki herşeyi O’na doğru koşan kalabalıklar olarak görmek mümkün. Böyle bir kalabalık dostça, arkadaşça geliyor.</span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Sanki varlık bin yüzlü, nasıl baksan öyle görüyorsun. Her güzelde bir çirkinlik, her çirkinde bir güzellik var. Varlık âleminde mutlak güzel ya da mutlak çirkin yok, sadece O var gerçek güzel olan…</span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Rabbim, bir yol buldur Sana doğru, bir yol Sana gelen. </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Kalabalıklarda ya da yalnızlıkta, içten ya da dıştan, ne fark eder ki Sana geldikten sonra. </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Bir yol istiyorum Rabbim; geri dönmeden, sebatla, sabırla ve riyasız, </span></p><p></span></p><p><span style="color: #008080"></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Sana doğru…</span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Sen âlemlerin Rabbisin, herkesin, her şeyin farklı, değişik değişik algıladığı âlemlerin Rabbi. Beni âlemlerde kaybolmaktan koru.</span></span></p><p><span style="color: #800000"> </span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #008080"><span style="color: #800000">Âmîn.</span></p><p></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 207896, member: 11723"] [CENTER][COLOR=#008080][COLOR=#800000]Bir yönüyle hayat, bizi saran uğraşlar, kalben uzaklaşılması gerekenler… Boşuna meşgul ediyorlar diye, kalbi korumak zor diye, sadece O’na ayrılması gerekenler O’nun olmalı diye, kaçmak gerekiyor.[/COLOR][COLOR=#800000]Varlıktan uzaklaşmak, O’na doğru gidişin başlangıcı olsa gerek. Sadece O’nu düşünmek, O’na ayırmak sevgileri.[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#008080] [/COLOR][/CENTER] [COLOR=#008080][/COLOR] [COLOR=#008080] [CENTER][URL="http://www.facebook.com/notes/alime-betul-uzun/yalnizliktan-kalabaliklara-kalabaliklardan-yalnizliga/294390900125#"][COLOR=#c0c0c0] [/COLOR][/URL][/CENTER] [COLOR=#800000]Kalabalıklarda yok bir şey, kaçmak ve yalnız kalmak gerek gibi geliyor. Varlıkla bağlantıyı kestikçe perde arkasını aralamak…[/COLOR] [CENTER][COLOR=#800000]Kalabalıklardan koşar adım kaçmak, O’na koşar adım yaklaşmak…[/COLOR] [COLOR=#800000]Bir yönüyle de madem her şey O’nu gösteriyor, O’ndan bahsediyor, madem “Hayy”dan gelen “Hû”ya gidiyor ve madem Hayy ve Hû yalnız O’dur, belki herşeyi O’na doğru koşan kalabalıklar olarak görmek mümkün. Böyle bir kalabalık dostça, arkadaşça geliyor.[/COLOR] [COLOR=#800000]Sanki varlık bin yüzlü, nasıl baksan öyle görüyorsun. Her güzelde bir çirkinlik, her çirkinde bir güzellik var. Varlık âleminde mutlak güzel ya da mutlak çirkin yok, sadece O var gerçek güzel olan…[/COLOR] [COLOR=#800000]Rabbim, bir yol buldur Sana doğru, bir yol Sana gelen. [/COLOR] [COLOR=#800000]Kalabalıklarda ya da yalnızlıkta, içten ya da dıştan, ne fark eder ki Sana geldikten sonra. [/COLOR] [COLOR=#800000]Bir yol istiyorum Rabbim; geri dönmeden, sebatla, sabırla ve riyasız, [/COLOR][/CENTER] [B][COLOR=#800000] [/COLOR][/B] [CENTER][COLOR=#800000]Sana doğru…[/COLOR] [COLOR=#008080][COLOR=#800000]Sen âlemlerin Rabbisin, herkesin, her şeyin farklı, değişik değişik algıladığı âlemlerin Rabbi. Beni âlemlerde kaybolmaktan koru.[/COLOR][/COLOR][/CENTER] [COLOR=#800000] [/COLOR] [CENTER][COLOR=#800000]Âmîn.[/COLOR][/CENTER] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Rabbim, bir yol buldur Sana doğru, bir yol Sana gelen..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…