Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Rabbim ve Ben
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="beyza1" data-source="post: 44012" data-attributes="member: 2318"><p>Sevmek ,sevmek kolay değil yaradanı</p><p>Geçmek, geçmek kolay değil oyolları</p><p>Yolki uzun,yıkılışlar,aldanışlar,zaman kayıpları,hüsranlar,</p><p>Varmakİ ona fanilerden geçerek,onların gidişinde gözyaşlarını silerek </p><p>Şimdi ogöz yaşları, hüzün değil sevinç göz yaşları</p><p>Ama buldum ben yaradanımı ,fanilerde gördüm ben hep dibe vurmayı</p><p>Bir kuran okuyuşumda seslendi bana bir dua buluşmasında açtı kalbimi </p><p>Bir açılışki kalp atışlarımın hızlanması, ohaz o duygu derinlik, ferahlık </p><p>Mana alemine, ta derinliklere sonsuz sevgi bu olmalı o an..oan yaşanır.....</p><p>Bir züleyhayım, yusufundan geçer gibi bende geçtim ne varsa yusuf olan gönlümde</p><p>Dilimden dökülen zikir hep şu"YA Baki Entel Baki" Edasıyla kapattım açılan yaralarımı </p><p>Şimdi o günü bekliyorum, cennette sana kavuşmanın sabırsızlığı ile</p><p>GEÇMEK GEREK SENİ BULMAKSA YOLUN SONU BULDUM BEN EBEDİ ZATIMI</p><p> </p><p>beyza</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beyza1, post: 44012, member: 2318"] Sevmek ,sevmek kolay değil yaradanı Geçmek, geçmek kolay değil oyolları Yolki uzun,yıkılışlar,aldanışlar,zaman kayıpları,hüsranlar, Varmakİ ona fanilerden geçerek,onların gidişinde gözyaşlarını silerek Şimdi ogöz yaşları, hüzün değil sevinç göz yaşları Ama buldum ben yaradanımı ,fanilerde gördüm ben hep dibe vurmayı Bir kuran okuyuşumda seslendi bana bir dua buluşmasında açtı kalbimi Bir açılışki kalp atışlarımın hızlanması, ohaz o duygu derinlik, ferahlık Mana alemine, ta derinliklere sonsuz sevgi bu olmalı o an..oan yaşanır..... Bir züleyhayım, yusufundan geçer gibi bende geçtim ne varsa yusuf olan gönlümde Dilimden dökülen zikir hep şu"YA Baki Entel Baki" Edasıyla kapattım açılan yaralarımı Şimdi o günü bekliyorum, cennette sana kavuşmanın sabırsızlığı ile GEÇMEK GEREK SENİ BULMAKSA YOLUN SONU BULDUM BEN EBEDİ ZATIMI beyza [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Rabbim ve Ben
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…