FaKiR
Meþveret Bþk.
"Ramazan-ı Şerifte güya Âlem-i İslâm bir mescid hükmüne geçiyor.
Öyle bir mescid ki, milyonlarla hâfızlar, o mescid-i ekberin köşelerinde o Kur'ân'ı, o hitab-ı semâvîyi arzlılara işittiriyorlar.
Her Ramazan,"O Ramazan ayı ki Kur'an o ayda indirilmiştir." âyetini, nuranî, parlak bir tarzda gösteriyor; Ramazan Kur'ân ayı olduğunu ispat ediyor.
O cemaat-i uzmânın sair efradları, bazıları huşû ile o hâfızları dinlerler. Diğerleri kendi kendine okurlar."
Selamun aleykum kardesler,
Ramazan ayi devirli Kur’ani Kerim hatmimizi baslatiyoruz ins,Asagida bos gorunen cuzlerden bi tane secip o sirayla devam ediceksiniz, , cuzlerini istediginiz gun okuyabilirsiniz, hatmimiz gunluk degildir.Lakin Ramazan ayi sonunda 30 hatim bitmis olucaktir ve boylelikle 30 hatim sevabini almis +sahsi hatminizi yapmis olucaksiniz, cuzlerinizi gunluk veya istediginiz zaman okuyabilirsiniz,Selam ve dua ile….
Öyle bir mescid ki, milyonlarla hâfızlar, o mescid-i ekberin köşelerinde o Kur'ân'ı, o hitab-ı semâvîyi arzlılara işittiriyorlar.
Her Ramazan,"O Ramazan ayı ki Kur'an o ayda indirilmiştir." âyetini, nuranî, parlak bir tarzda gösteriyor; Ramazan Kur'ân ayı olduğunu ispat ediyor.
O cemaat-i uzmânın sair efradları, bazıları huşû ile o hâfızları dinlerler. Diğerleri kendi kendine okurlar."
Selamun aleykum kardesler,
Ramazan ayi devirli Kur’ani Kerim hatmimizi baslatiyoruz ins,Asagida bos gorunen cuzlerden bi tane secip o sirayla devam ediceksiniz, , cuzlerini istediginiz gun okuyabilirsiniz, hatmimiz gunluk degildir.Lakin Ramazan ayi sonunda 30 hatim bitmis olucaktir ve boylelikle 30 hatim sevabini almis +sahsi hatminizi yapmis olucaksiniz, cuzlerinizi gunluk veya istediginiz zaman okuyabilirsiniz,Selam ve dua ile….
Hatimlerimiz
1=Hacali
2=Hacalinin dedesi
3=Fezapilotu
4=nurhadimi
5=seyyah
6=simanurr
7=tu-ley
8=angelinlove
9=Kasem
10=Kasem
11=Tevhid.gen.tr
12=Alındı
13=Alındı
14=mihrimah
15=mihrimah
16=mihrimah
17=Alındı
18= Alındı
19= Alındı
20= Alındı
21= Alındı
22=Alındı
23=Alındı
24=Alındı
25=Alındı
26=Alındı
27=nacar
28= Tevhid.gen.tr
29=Ahsen
30=067
31=Alındı
1=Hacali
2=Hacalinin dedesi
3=Fezapilotu
4=nurhadimi
5=seyyah
6=simanurr
7=tu-ley
8=angelinlove
9=Kasem
10=Kasem
11=Tevhid.gen.tr
12=Alındı
13=Alındı
14=mihrimah
15=mihrimah
16=mihrimah
17=Alındı
18= Alındı
19= Alındı
20= Alındı
21= Alındı
22=Alındı
23=Alındı
24=Alındı
25=Alındı
26=Alındı
27=nacar
28= Tevhid.gen.tr
29=Ahsen
30=067
31=Alındı
Hatim alamayan lakin kampanyamiza katilmak isteyen kardesler icin 11.Hatimi Cuz lere ayiriyoruz,bos olan cuzlerden istediginizi alabilirsiniz
1 cuz=Fezapilotu
2 cuz=Gul-i Ikra
3cuz=Alindi
4cuz=Yalan risalesohbet
5cuz=Husrev
6cuz=Gul-i Ikra
7cuz=Gul-i Ikra
8cuz=Fezapilotu
9=sadsad risalesohbet
10=Gul-i Ikra
11=Araf risalesohbet
12=Feza
13=Eda risalesohbet
14=Yalan risalesohbet
15=Fezapilotu
16=<MuVaSaLa>
17=alindi
18= alindi
19= alindi
20= alindi
21= Yalan
22=Gul i Ikra
23=Gul i Ikra
24=Gul i Ikra
25=Yalan risalesohbet
26=Yalan
27=Yalan
28=Haviye risaesohbet
29=Araf risalesohbet
30=Fezapilotu
Hatim alamayan lakin kampanyamiza katilmak isteyen kardesler icin 28.Hatimi Cuz lere ayiriyoruz,
1 cuz=Fezapilotu
2 cuz=Gul-i Ikra
3cuz=Alindi
4cuz=Yalan risalesohbet
5cuz=Husrev
6cuz=Gul-i Ikra
7cuz=Gul-i Ikra
8cuz=Fezapilotu
9=sadsad risalesohbet
10=Gul-i Ikra
11=Araf risalesohbet
12=Feza
13=Eda risalesohbet
14=Yalan risalesohbet
15=Fezapilotu
16=<MuVaSaLa>
17=alindi
18= alindi
19= alindi
20= alindi
21= Yalan
22=Gul i Ikra
23=Gul i Ikra
24=Gul i Ikra
25=Yalan risalesohbet
26=Yalan
27=Yalan
28=Haviye risaesohbet
29=Araf risalesohbet
30=Fezapilotu
Hatim alamayan lakin kampanyamiza katilmak isteyen kardesler icin 28.Hatimi Cuz lere ayiriyoruz,
- Cüz Husrev
-
-
-
- Cüz Gul ikra
- Cüz Blue
- Cüz Mihrimah
- Cüz Gül-i İkra
- Cüz Anarkh
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Güşşerbeti
- Cüz Gülşerbeti
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Seyyah
- Cüz Seyyah
- Cüz Mihrimah
- Cüz Gül-i İkra
"""""Tevhid ailesinden Efendimiz (sav) e mektup...
Bu mektup size efendim.Size sevdalı milyonlar adına yazıyor size gönderiyoruz. İçimizden geçenleri tam anlamıyla anlatmaya kifayesiz kalıyor kelimeler.Cümleler bir bir devriliyor belki ama size layık olmayan aşkımızı bu mektupla size sunuyoruz.Sizin asırlar önce bahsettiğiniz bir asırda yaşayan milletiz. Efendim (sav)..Biz üzerine güneş doğan, namazlarında o manevi derinliği yaşamayan, kısaca sizin uzak durmayı emir buyurduğunuz şeylere yakın olan birileriyiz..Geriye dönüp tükenen yıllarımıza baktığımız da, size yazacağımız, size övünçle bahsedeceğimiz hallerimiz yok ne yazık ki. İsmini duyunca hiç hıçkırıklara bulanamadığımız, evet elimiz kalbimizde sizi andık, sizin istediğiniz gibi, ama biz isterdik ki;i sminiz anıldığı vakit iki büklüm olalım, gözyaşlarına boğulalım, anamız babamız size feda olsun ya RASULALLAH diye hıçkırıklarla birde biz seslenelim....
Yazık ki sizi sevmekten başka size yazacağım hiçbir şeyimiz yok bizim.Efendim sizi rüyalarımızda görmeyi bile çok ama çok isterdik. Sizi görenler anlattılar sizi, sizin nur çehrenizden bahsettiler,saçlarınızı gözlerinizi anlattılar.Siz kapıları öyle apansız çalarsınız ki, çamurların içinden size uzanan elimizi öyle apanansız tutarsınız ki,belki de bu bizde ki ümidi soldurmayan.Efendim Eğer mektubumuzu okumaya layık bulursanız biliniz ki biz rüyalarımızda hayalinizi dahi görmeye razıyız.
Ya Rasulallah çok savrulduk sensizlik girdabında.Sana gerektiği gibi bağlanıp gerektiği gibi teslim etseydik kalplarimizi, bu ızdırap olan yaşantımız sukunete erecekti muhakkak.Lakin şahsımız adına yapamadık, tövbelerimizi samimiyetsizlik içinde gönderdik rabbimize.İyiliklerimiz riyalara bulandı,çok yorulduk Efendim(sav) çok yorulduk.Şu karanlıklarda ışığınıza muhtacız.
Yazık ki sizi sevmekten başka size yazacağım hiçbir şeyimiz yok bizim.Efendim sizi rüyalarımızda görmeyi bile çok ama çok isterdik. Sizi görenler anlattılar sizi, sizin nur çehrenizden bahsettiler,saçlarınızı gözlerinizi anlattılar.Siz kapıları öyle apansız çalarsınız ki, çamurların içinden size uzanan elimizi öyle apanansız tutarsınız ki,belki de bu bizde ki ümidi soldurmayan.Efendim Eğer mektubumuzu okumaya layık bulursanız biliniz ki biz rüyalarımızda hayalinizi dahi görmeye razıyız.
Ya Rasulallah çok savrulduk sensizlik girdabında.Sana gerektiği gibi bağlanıp gerektiği gibi teslim etseydik kalplarimizi, bu ızdırap olan yaşantımız sukunete erecekti muhakkak.Lakin şahsımız adına yapamadık, tövbelerimizi samimiyetsizlik içinde gönderdik rabbimize.İyiliklerimiz riyalara bulandı,çok yorulduk Efendim(sav) çok yorulduk.Şu karanlıklarda ışığınıza muhtacız.
Bu SENsiz geçen kaçıncı bahar
Kaçıncı mevsim söyle nerdeSİN
Cemre düşeli hayli gün oldu
Güllerim soldu söyle nerdeSİN.
Kaçıncı mevsim söyle nerdeSİN
Cemre düşeli hayli gün oldu
Güllerim soldu söyle nerdeSİN.
Ya Resulallah SENin için toplantık buraya, SENin için hatimler dağıttık. Belkide görüyorsundur kardeşlerim dediğin ümmetinin sanal diye adlandığımız bu alemde sana hatim indirebilmek için yarıştığını. Birbirlerini görmeden, tanımadan, rabbimizin senin muhabbetinin bağladığı bu insanların sana yaklaşabilmek için nasıl yarıştıklarını belkide görüyorsundur, görüyorsundur güllerin Efendisi....
Artık bilgiye ulaşmak çok kolay, SENi tanımak, ashabını tanımak çok kolay. Birkaç parmak hareketleriyle istediğimizi öğrenebilecek durumdayız, bunun hesabının ağır olacağı düşüncesiyle, mahkemey-i kübra da NEDEN lerin çok olacağı düşüncesiyle, ufacıkta olsa güzellik katabilmek için Rabbimizin kelamını okuduk sana bağışladık inş.diyebilmek için buradan da sesleniyoruz SANA...
Ya Rabbi! Biz habibinden öğrendik, SEN kelamını kulunun azından dinlemeyi çok seversin. Habibin için açılan Kur'an sayfalarından, O'nun için indirilen hatimlerden hoşnut olursun. Bizleri de sevdiğin, ismini isminin yanına layık gördüğün resulünün vuslatıyla şereflendir. O'nun için indirdiğimiz hatimleri kabul eyle.""""aminn
Artık bilgiye ulaşmak çok kolay, SENi tanımak, ashabını tanımak çok kolay. Birkaç parmak hareketleriyle istediğimizi öğrenebilecek durumdayız, bunun hesabının ağır olacağı düşüncesiyle, mahkemey-i kübra da NEDEN lerin çok olacağı düşüncesiyle, ufacıkta olsa güzellik katabilmek için Rabbimizin kelamını okuduk sana bağışladık inş.diyebilmek için buradan da sesleniyoruz SANA...
Ya Rabbi! Biz habibinden öğrendik, SEN kelamını kulunun azından dinlemeyi çok seversin. Habibin için açılan Kur'an sayfalarından, O'nun için indirilen hatimlerden hoşnut olursun. Bizleri de sevdiğin, ismini isminin yanına layık gördüğün resulünün vuslatıyla şereflendir. O'nun için indirdiğimiz hatimleri kabul eyle.""""aminn