S.A
resim uzerindeki yazilari word dokumanina ceviren bi program varmis,
bilgisi olan varsa, programin adini veya, indirilebilecek linkini gonderebilirse memnun olurum
hayrli gunler
Bildiğim kadarıyla bu mümkün değil. Ancak pdf uzantılı dokumanları world dokumanına dönüştürebiliyorsunuz veya yazıları kopyalıyabiliyorsunuz.
Ama husran cidden merak ettim ; bi yollada bakalım ...
Robust tools enable you to print to PDF, turn text documents into audio books and add digital signatures to your electronic documents.
scanner varda, bende windows Vista oldugu icin scanneri bu pc ye bagliyamiyorum.
""""Robust tools enable you to print to PDF, turn text documents into audio books and add digital signatures to your electronic documents. """"
burdada diyoki; bizim cok bilmishusran abinin programi word dokumanini ses kaydina cevirebiliyor ve dijital imza atabiliyomus
aman Allah im komik cocukHa bu arada eğer dediğiniz şey scanner ile word dokumanı olarak taramak ise o baska o zaman gidip bide scanner almak gerekir ki o zaman programada ihtiyac kalmaz (çok bilmiş)![]()
aman Allah im komik cocukAllah askina elinde bir dokuman var onu elinlemi tarayip yerlestirceksin pc ye tabiki scanner olcak ayrica bu program 500 ytlelik bi program imis biz bedavaya bulduk
hem scanner in varsa parograma niye ihtiyac var canner ile hallet tobe tobee cok bilmis talha
![]()
scanner in markasinin sitesine gidip orada windows vista driver ini indirip windows a yerlestirmek gerekir ki windows scanneri tanisin. scanner in markasi ve modelini yazarsaniz ben sayfanin linkini size gonderirimscanner varda, bende windows Vista oldugu icin scanneri bu pc ye bagliyamiyorum.
""""Robust tools enable you to print to PDF, turn text documents into audio books and add digital signatures to your electronic documents. """"
burdada diyoki; bizim cok bilmishusran abinin programi word dokumanini ses kaydina cevirebiliyor ve dijital imza atabiliyomus
sen beni merak etme halha agamHusran sen bu kadar zeki olmak zorundamısın yani ara sıra mola ver akıllı yoksa bu gidişde iflas edecek bunyen![]()
ikinizde super zekisiniz masallah,
ama ben nette buldugum bi resim ustundeki yazilari worda cevirmek istiyorum, orijinali bende yok yani....
scanner in modeli CANON MP 110
en iyisi vaktini ayirip kendin yaz, fezapilotu...
abilerden umut yok..![]()
ama ben nette buldugum bi resim ustundeki yazilari worda cevirmek istiyorum, orijinali bende yok yani....
scanner in modeli CANON MP 110
o0o0o0o0o fezapilotu
o photoshop ile yapiliyor ayri bi meslek zor bi meslek
isiniz zorama yilmamak lazim ha gayret