bakalım ne göreceksiniz ??? :angel:
E Eyvàh! Talebe 23 Haz 2007 #3 men daha oncede gormustum arkadaslar 30 saniye dikkatli bakarsaniz ordaki resim duvarda yuvarlak icinde aynen gorunuyor ama beyazlar siyah siyahlarda beyaz olarak sakalli bir resim bana e mail ile arkadas yollamisti hz isa a.s resmi deniliyor
men daha oncede gormustum arkadaslar 30 saniye dikkatli bakarsaniz ordaki resim duvarda yuvarlak icinde aynen gorunuyor ama beyazlar siyah siyahlarda beyaz olarak sakalli bir resim bana e mail ile arkadas yollamisti hz isa a.s resmi deniliyor
E ezheran Misafir 4 Tem 2007 #6 evet bende onun slaytı var daha arklı şeyler de var bende önceden görmüştüm paylaşımın için çok saol allah razı olsun
evet bende onun slaytı var daha arklı şeyler de var bende önceden görmüştüm paylaşımın için çok saol allah razı olsun
T Tarihci19 Misafir 6 Tem 2007 #10 abiler bu Hz İsa nın portresinin tasviridir, basit bir renk karşıtlığı yolu ile yapılmış bir resmdir buna has değildir her resme yapılabilir..
abiler bu Hz İsa nın portresinin tasviridir, basit bir renk karşıtlığı yolu ile yapılmış bir resmdir buna has değildir her resme yapılabilir..
E Eyvàh! Talebe 7 Tem 2007 #11 deli_poyraz ??? : hangi resim bi obur tarafa yazmissiniz bi buraya nerdeki resmi kaldirayim ?
N nİsAd Yeni Üye 20 Eki 2007 #12 Hz.İsa olup olmadığı meçhul ama gerçekten bi insan sureti görüyosunuz...
T Tarihci19 Misafir 20 Eki 2007 #14 """""abiler bu Hz İsa nın portre sinin tasviridir""""""" tasvir demiştim kesin O dur demedim..
T tuncerr Active member 20 Eki 2007 #15 GERÇEKTENDE Bİ RESİM GÖZÜKÜYOR . UZUN SAÇLI, SAKALLI BİRİ.....