Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Resullullah (a.s.v)' ın ve Peygamberlerin Duaları
Resulullah sallallahu aleyhi ve sellemin Duaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 28684" data-attributes="member: 1249"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>Peygamberimiz (-sallallahu aleyhi ve sellem-) uykudan kalknca ِyle derlerdi;</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>"Bizi ِldürdükten sonra dirilten Allah'a hamd olsun. ضlümden sonra dirilmek har ü ner olmak da yine Allah'n huzurunda olacaktr." Resûl-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz yine buyurmulardr ki:</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>"Sizden biriniz uykudan uyandً zaman ِyle desin:</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"><strong>اَلْحَمْدُ للهِ الَّذيِ رَدَّعَلَيَّ روُحيِ وَعاَفَانِي فِي جَسَدِي وَاَذِنَ لِي بِذِكْرِهِ</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Bana ruhumu geri veren, vücûdumu afiyette klan ve kendisini zikretmeًe müsaade eden, Allah'a hamd olsun."</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>.................................</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong>Peygamberimiz -sallallahu aleyhi ve sellem- namaz kldklar zaman saً eliyle balarn meshederler ve:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>بِ<span style="color: Red">سْمِ الَلّهِ الَّذِي لاَاِلَهَ غَيْرُهُ الرَّحْماَنِ الرَّحيِمِ اَللهُمَّ اَذْهِبْ عَنِّي الْهَمَّ وَالْحُزْنَ</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>Kendisinden ba؛ka ilâh bulunmayan Allah'ın adıyle. Rahman ve Rahîm ancak O'dur. Benden üzüntüyü dü؛ünceyi ve hüznü gider ey Rabbim!" derlerdi.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>.......................................</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Lime"><strong>"Farz namaz kldًnz zaman, her bir farz namazdan sonra on defa:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Lime"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"><strong>لاَاِلَهَ اِلاّ اللهُ وَحْدَهُو لاَ شَريكَ لَهُ لَهُ الْمُلْكُ وَ لَهُ لْحَمْدُ وَهُوَ عَلَي كُلِّ شَيْءٍ قَديِرٌ</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>deyiniz. Bِyle diyene bir kِle azâd etmi؛ gibi ecir yazılır." buyururlardı.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>.................................</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: SeaGreen"> Belay uًrayan Gِrünce </span> </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"><strong>الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي عاَفاَنِي مِمَّا اِبْتَلاَكَ بِهِ</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>وَفَضَّلَنِي عَلَي كَثِيرٍ مِمَّنْ خَلَقَ تَفْضِيلاَ</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"><strong> Peygamberimiz (s.a.v);Derde dü؛en Birisini gِren kimse,</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Green"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Okunu؛u: ‘’Elhamdülillahillezi afani mimma ibtelake bihi.ve feddaleni ala kesirin mimmen haleka tafdila’’</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Anlamı:’’’’Beni,seni mübtela kıldığı ؛u ؛eyden esirgeyen ve beni yaratıklarının birçoğundan üstün kılan Allah’a hamd olsun. Derse,O bela ona sirayet etmez’’Buyurmu؛tu</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>........................................</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"><strong> Fakirlikten Korunmak فçin </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"><strong>Peygamberimiz (s.a.v), ِyle dua ederek fakirlikten Allah’a sًnm ve bize ِrneklik etmitir:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"><strong>اَللَّهُمَّ اِنِّي اَعوُذُ بِكَ مِنَ الْكُفْرِ وَالْفَقْرِ</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>Okunu؛u:’’Allahümme inni e’uzü bike mine’l-küfri ve’l-Fakri’’</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>Anlamı:Allah’ım! Küfre dü؛mekten ve fakirlikten sana sığınırım.’’</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>............................................</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Indigo"> Mescid'e Girerken Dua </span> </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"><strong>اَعُوذُبِاللهِ الْعَظِيمِ وَبِوَجْهِه الْكَرِيمِ وَسُلْطاَنِهِ الْقَدِيمِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ بِسْمِ اللهِ وَ الصَّلاةُ وَ السَّلاَمُ عَلاي رَسُولِ اللهِ اَللهُمَّ اغْفِرْليِ ذُنوُبيِ وافْتَحْ ليِ اَبْواَبَ رَحْمَتِكَ</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>“Kovulmu؛ ؛eytanın ؛errinden Yüce Allah’a,onun üstün zatına ve ezeli otoritesine sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>Allah’ın adıyla giriyorum.Salat ve selam Allah’ın elçisinedir</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>Allah’ım!Günahlarımı bağı؛la,bana rahmet kapılarını aç.”</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>............................</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"><strong>اَ لْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّْ لْعأَ لَمِىنَ</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"><strong>و لصَّلأ ةُ و ا لسَّلأمُ علىَ رَ سؤُ لِنأَ مُحَمَّدِ وَ عَلَى األٍهِ وَ صَحْبِهِ اَجْمَعِىنَ</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> “Allah’ım! Kıldığım namazımı,eksik ve kusurları ile birlikte kabul eyle.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Ey kalpleri evirip çeviren Allah’ım! Kalbimi dinin ve itaatin üzere sabit kıl.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Kulun ve elçin Hz Muhammedin senden istediği bütün hayırlardan bende istiyorum.Kulun ve elçin Hz muhammedin sana sığındığı bütün ؛erlerden ben de sana sığınıyorum,Benide muhafaza et Allah’ım!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>Allah’ım! Beni i؛lerin en güzeline ve ahlakın en güzeline eri؛tir. Bunların en güzeline ancak sen eri؛tirirsin.Kِtü i؛lerden ve kِtü ahlaktan beni koru. Bu kِtülüklerden de beni ancak sen korursun.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım Senden bol rızık,Faydalı ilim, ve her derdime deva istiyorum</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Dini ve dünyevi hayatım,ailem ve malım için senden bereket ve sağlık niyaz ediyorum.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım Senden hidayet takva,iffet, ve gِnül zenginliği vermeni niyaz ediyorum.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Senden Müslüman bir kalp ve doğru sِyleyen bir lisan lutfetmeni niyaz ediyorum..</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım Senden hayırlar i؛lemeyi kِtülükleri terk etmeyi ,yoksulları sevindirmeyi beni bağı؛lamanı ve bana merhamet etmeni niyaz ediyorum.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Faydasız ilimden,korkmayan kalpten,doymayan gِzden,ve kabul olunmayan duadan sana sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Hıyanetten,küfürden,؛irkten,islamın emir ve yasaklarına kar؛ı gelmekten,münafıklıktan,gِsteri؛ten,riyadan ve kِtü ahlaktan sana sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Sıkıntıdan,üzüntüden,acizlikten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,kalp katılığından,gafletten,zilletten,meskenetten sana sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım!Zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Günahtan,cehenmnem azabından,kabir azabından,zenginliğin fitnesinden sana sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! اekilmez belalardan,isyana dü؛mekten,gِrünmez kazadan ve dü؛manları sevindirecek musibetlerden sana sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım Sen bana uzun ِmür,bol rızık ver,çocuklarımı da Salih ki؛ilerden eyle,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım!Vücuduma,gِzüme ,kulağıma, ve tüm bedenime sağlık ve afiyet ihsan eyle.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım!bana verdiğin rızkı bereketli kıl ve beni kanaatkar eyle</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım!beni gِz açıp kapayacak kadar bile nefsime bırakma.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! Ayıplarımı ِrt,korktuklarımdan emin eyle,beni ِnümden,arkamdan,sağımdan,solumdan ve üstümden gelebilecek her türlü tehlikeye kar؛ı muhafaza et.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! ھeytanın ؛errinden,kِtü insanların ؛errinden sana sığınırım</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Ya rabbi! Senden,bildiğim ve bilmediğim,geçmi؛ ve gelecekteki tüm hayırları niyaz ediyorum.bildiğim ve bilmediğim geçmi؛ ve gelecekteki tüm ؛erlerden sana sığınırım.senden ve ona ula؛tıracak her türlü sِz,fiil ve ameli nasib etmeni diliyorum.cehennemden ve ona gِtürecek her türlü sِz,fiil ve amelden de sana sığınırım.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım!bütün i؛lerimizin sonucunu güzel eyle,bizi dünya peri؛anlığından ve ahiret azabından koru.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> Allah’ım! ضmrümüzün kalan kısmını geçen kısmından hayırlı eyle.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong>Alah’ım! Dualarımızı kabul et.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong> <span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"> EL-FATİHA</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 28684, member: 1249"] [CENTER][SIZE=3][COLOR=Green][B]Peygamberimiz (-sallallahu aleyhi ve sellem-) uykudan kalknca ِyle derlerdi;[/B][/COLOR] [B]"Bizi ِldürdükten sonra dirilten Allah'a hamd olsun. ضlümden sonra dirilmek har ü ner olmak da yine Allah'n huzurunda olacaktr." Resûl-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz yine buyurmulardr ki:[/B] [B]"Sizden biriniz uykudan uyandً zaman ِyle desin:[/B] [COLOR=Red][B]اَلْحَمْدُ للهِ الَّذيِ رَدَّعَلَيَّ روُحيِ وَعاَفَانِي فِي جَسَدِي وَاَذِنَ لِي بِذِكْرِهِ[/B][/COLOR] [B] Bana ruhumu geri veren, vücûdumu afiyette klan ve kendisini zikretmeًe müsaade eden, Allah'a hamd olsun."[/B] [B].................................[/B] [COLOR=Green][B]Peygamberimiz -sallallahu aleyhi ve sellem- namaz kldklar zaman saً eliyle balarn meshederler ve:[/B][/COLOR] [B]بِ[COLOR=Red]سْمِ الَلّهِ الَّذِي لاَاِلَهَ غَيْرُهُ الرَّحْماَنِ الرَّحيِمِ اَللهُمَّ اَذْهِبْ عَنِّي الْهَمَّ وَالْحُزْنَ[/COLOR][/B] [B]Kendisinden ba؛ka ilâh bulunmayan Allah'ın adıyle. Rahman ve Rahîm ancak O'dur. Benden üzüntüyü dü؛ünceyi ve hüznü gider ey Rabbim!" derlerdi.[/B] [B].......................................[/B] [COLOR=Lime][B]"Farz namaz kldًnz zaman, her bir farz namazdan sonra on defa:[/B] [/COLOR] [COLOR=Red][B]لاَاِلَهَ اِلاّ اللهُ وَحْدَهُو لاَ شَريكَ لَهُ لَهُ الْمُلْكُ وَ لَهُ لْحَمْدُ وَهُوَ عَلَي كُلِّ شَيْءٍ قَديِرٌ[/B][/COLOR] [B]deyiniz. Bِyle diyene bir kِle azâd etmi؛ gibi ecir yazılır." buyururlardı.[/B] [B].................................[/B] [B][COLOR=SeaGreen] Belay uًrayan Gِrünce [/COLOR] [/B] [COLOR=Red][B]الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي عاَفاَنِي مِمَّا اِبْتَلاَكَ بِهِ[/B][/COLOR] [B]وَفَضَّلَنِي عَلَي كَثِيرٍ مِمَّنْ خَلَقَ تَفْضِيلاَ[/B] [COLOR=Green] [B] Peygamberimiz (s.a.v);Derde dü؛en Birisini gِren kimse,[/B] [/COLOR] [B] Okunu؛u: ‘’Elhamdülillahillezi afani mimma ibtelake bihi.ve feddaleni ala kesirin mimmen haleka tafdila’’[/B] [B] Anlamı:’’’’Beni,seni mübtela kıldığı ؛u ؛eyden esirgeyen ve beni yaratıklarının birçoğundan üstün kılan Allah’a hamd olsun. Derse,O bela ona sirayet etmez’’Buyurmu؛tu[/B] [B]........................................[/B] [COLOR=Navy][B] Fakirlikten Korunmak فçin [/B] [B]Peygamberimiz (s.a.v), ِyle dua ederek fakirlikten Allah’a sًnm ve bize ِrneklik etmitir:[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]اَللَّهُمَّ اِنِّي اَعوُذُ بِكَ مِنَ الْكُفْرِ وَالْفَقْرِ[/B][/COLOR] [B]Okunu؛u:’’Allahümme inni e’uzü bike mine’l-küfri ve’l-Fakri’’[/B] [B]Anlamı:Allah’ım! Küfre dü؛mekten ve fakirlikten sana sığınırım.’’[/B] [B]............................................[/B] [B][COLOR=Indigo] Mescid'e Girerken Dua [/COLOR] [/B] [COLOR=Red][B]اَعُوذُبِاللهِ الْعَظِيمِ وَبِوَجْهِه الْكَرِيمِ وَسُلْطاَنِهِ الْقَدِيمِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ بِسْمِ اللهِ وَ الصَّلاةُ وَ السَّلاَمُ عَلاي رَسُولِ اللهِ اَللهُمَّ اغْفِرْليِ ذُنوُبيِ وافْتَحْ ليِ اَبْواَبَ رَحْمَتِكَ[/B][/COLOR] [B]“Kovulmu؛ ؛eytanın ؛errinden Yüce Allah’a,onun üstün zatına ve ezeli otoritesine sığınırım.[/B] [B]Allah’ın adıyla giriyorum.Salat ve selam Allah’ın elçisinedir[/B] [B].[/B] [B]Allah’ım!Günahlarımı bağı؛la,bana rahmet kapılarını aç.”[/B] [B]............................[/B] [COLOR=Red][B]اَ لْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّْ لْعأَ لَمِىنَ[/B] [B]و لصَّلأ ةُ و ا لسَّلأمُ علىَ رَ سؤُ لِنأَ مُحَمَّدِ وَ عَلَى األٍهِ وَ صَحْبِهِ اَجْمَعِىنَ[/B][/COLOR] [B] “Allah’ım! Kıldığım namazımı,eksik ve kusurları ile birlikte kabul eyle.[/B] [B] Ey kalpleri evirip çeviren Allah’ım! Kalbimi dinin ve itaatin üzere sabit kıl.[/B] [B] Allah’ım! Kulun ve elçin Hz Muhammedin senden istediği bütün hayırlardan bende istiyorum.Kulun ve elçin Hz muhammedin sana sığındığı bütün ؛erlerden ben de sana sığınıyorum,Benide muhafaza et Allah’ım![/B] [B]Allah’ım! Beni i؛lerin en güzeline ve ahlakın en güzeline eri؛tir. Bunların en güzeline ancak sen eri؛tirirsin.Kِtü i؛lerden ve kِtü ahlaktan beni koru. Bu kِtülüklerden de beni ancak sen korursun.[/B] [B] Allah’ım Senden bol rızık,Faydalı ilim, ve her derdime deva istiyorum[/B] [B] Allah’ım! Dini ve dünyevi hayatım,ailem ve malım için senden bereket ve sağlık niyaz ediyorum.[/B] [B] Allah’ım Senden hidayet takva,iffet, ve gِnül zenginliği vermeni niyaz ediyorum.[/B] [B] Allah’ım! Senden Müslüman bir kalp ve doğru sِyleyen bir lisan lutfetmeni niyaz ediyorum..[/B] [B] Allah’ım Senden hayırlar i؛lemeyi kِtülükleri terk etmeyi ,yoksulları sevindirmeyi beni bağı؛lamanı ve bana merhamet etmeni niyaz ediyorum.[/B] [B] Allah’ım! Faydasız ilimden,korkmayan kalpten,doymayan gِzden,ve kabul olunmayan duadan sana sığınırım.[/B] [B] Allah’ım! Hıyanetten,küfürden,؛irkten,islamın emir ve yasaklarına kar؛ı gelmekten,münafıklıktan,gِsteri؛ten,riyadan ve kِtü ahlaktan sana sığınırım.[/B] [B] Allah’ım! Sıkıntıdan,üzüntüden,acizlikten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,kalp katılığından,gafletten,zilletten,meskenetten sana sığınırım.[/B] [B] Allah’ım!Zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.[/B] [B] Allah’ım! Günahtan,cehenmnem azabından,kabir azabından,zenginliğin fitnesinden sana sığınırım.[/B] [B] Allah’ım! اekilmez belalardan,isyana dü؛mekten,gِrünmez kazadan ve dü؛manları sevindirecek musibetlerden sana sığınırım.[/B] [B] Allah’ım Sen bana uzun ِmür,bol rızık ver,çocuklarımı da Salih ki؛ilerden eyle,[/B] [B] Allah’ım!Vücuduma,gِzüme ,kulağıma, ve tüm bedenime sağlık ve afiyet ihsan eyle.[/B] [B] Allah’ım!bana verdiğin rızkı bereketli kıl ve beni kanaatkar eyle[/B] [B] Allah’ım!beni gِz açıp kapayacak kadar bile nefsime bırakma.[/B] [B] Allah’ım! Ayıplarımı ِrt,korktuklarımdan emin eyle,beni ِnümden,arkamdan,sağımdan,solumdan ve üstümden gelebilecek her türlü tehlikeye kar؛ı muhafaza et.[/B] [B] Allah’ım! ھeytanın ؛errinden,kِtü insanların ؛errinden sana sığınırım[/B] [B] Ya rabbi! Senden,bildiğim ve bilmediğim,geçmi؛ ve gelecekteki tüm hayırları niyaz ediyorum.bildiğim ve bilmediğim geçmi؛ ve gelecekteki tüm ؛erlerden sana sığınırım.senden ve ona ula؛tıracak her türlü sِz,fiil ve ameli nasib etmeni diliyorum.cehennemden ve ona gِtürecek her türlü sِz,fiil ve amelden de sana sığınırım.[/B] [B] Allah’ım!bütün i؛lerimizin sonucunu güzel eyle,bizi dünya peri؛anlığından ve ahiret azabından koru.[/B] [B] Allah’ım! ضmrümüzün kalan kısmını geçen kısmından hayırlı eyle.[/B] [B]Alah’ım! Dualarımızı kabul et.[/B] [B] [SIZE=4][COLOR=Red] EL-FATİHA[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Resullullah (a.s.v)' ın ve Peygamberlerin Duaları
Resulullah sallallahu aleyhi ve sellemin Duaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…