Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Rıfat ARAZ şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 124163" data-attributes="member: 5"><p><span style="color: darkgreen"><strong>GÖR…</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ey gönül, çektiğim aşk denen derdi;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>O benlik dağını sel alsında gör!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bir can oda düştü, bin can yeşerdi;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Sevdânın rengini gül alsın da gör!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bu dertte usûl var, ar var, adap var;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Kulluk var, çile var, hesap, kitap var;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ölmeden ölümü duyan azap var!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Nefsin bu menzilde yol alsın da gör!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ömrüm dile düşmüş gider göçümde;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Niyâzım âh eyler ağlar suçumda!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bir himmet ocağı tüter içimde;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Gönül dost elinden el alsın da gör!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Müptelâ olmuşum Mecnûn adına;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ney gibi dağlandım vuslât oduna!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Düşmüşüm bir aşkın istidâdına;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Leylâ’yı elinden çöl alsın da gör!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Yakup aşk elinden böyle mi yanar?</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Yusuf’un hasreti dert olup kaynar!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bildim ki başımda bir âlem döner;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Zamanın seyrini hâl alsın da gör!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Takdir böyle yazdı tedbir sınadı;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Kimi ‘nasip’ dedi kimi kınadı!..</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bu aşkın yüzünden aklım bunadı;</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Emanet yükünü kul alsın da gör!..</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 124163, member: 5"] [COLOR=darkgreen][B]GÖR… Ey gönül, çektiğim aşk denen derdi; O benlik dağını sel alsında gör!.. Bir can oda düştü, bin can yeşerdi; Sevdânın rengini gül alsın da gör!.. Bu dertte usûl var, ar var, adap var; Kulluk var, çile var, hesap, kitap var; Ölmeden ölümü duyan azap var!.. Nefsin bu menzilde yol alsın da gör!.. Ömrüm dile düşmüş gider göçümde; Niyâzım âh eyler ağlar suçumda!.. Bir himmet ocağı tüter içimde; Gönül dost elinden el alsın da gör!.. Müptelâ olmuşum Mecnûn adına; Ney gibi dağlandım vuslât oduna!.. Düşmüşüm bir aşkın istidâdına; Leylâ’yı elinden çöl alsın da gör!.. Yakup aşk elinden böyle mi yanar? Yusuf’un hasreti dert olup kaynar!.. Bildim ki başımda bir âlem döner; Zamanın seyrini hâl alsın da gör!.. Takdir böyle yazdı tedbir sınadı; Kimi ‘nasip’ dedi kimi kınadı!.. Bu aşkın yüzünden aklım bunadı; Emanet yükünü kul alsın da gör!..[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Rıfat ARAZ şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…