Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Rıfat ARAZ şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 124164" data-attributes="member: 5"><p><strong>Ya rab</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: darkgreen">YÂ RAB…</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Senden geldim dönüş sana;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Koyma beni, bana Yâ Rab!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bir aşk tattım senden yana;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Böyle yandım cana Yâ Rab!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Senden seni istedim ben;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bu duamı çok görme sen!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bu can denen koca evren;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sığmaz oldu tene Yâ Rab!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Kul neylesin bu hikmete;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Gül yansımış her sûrete!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Gönül bakmaz bu servete;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bu şöhrete, şana Yâ Rab!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sensin bende beni bilen;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Tesbih ile kalbe dolan!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Arzdan, arşa her var olan;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sen’i söyler Sana Yâ Rab!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Varım sırdır mâ’rifette;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Nûrun yansır hakikatte!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bu aşk ile bu halvette;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Doldum günden güne Yâ Rab!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Akıl ne’tsin bu efkâra;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Aşk sarılmış aşk esrâra!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Saldın özge bir diyâra;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Düştüm yönden yöne Yâ Rab!..</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 124164, member: 5"] [b]Ya rab[/b] [B][COLOR=darkgreen]YÂ RAB… Senden geldim dönüş sana; Koyma beni, bana Yâ Rab!.. Bir aşk tattım senden yana; Böyle yandım cana Yâ Rab!.. Senden seni istedim ben; Bu duamı çok görme sen!.. Bu can denen koca evren; Sığmaz oldu tene Yâ Rab!.. Kul neylesin bu hikmete; Gül yansımış her sûrete!.. Gönül bakmaz bu servete; Bu şöhrete, şana Yâ Rab!.. Sensin bende beni bilen; Tesbih ile kalbe dolan!.. Arzdan, arşa her var olan; Sen’i söyler Sana Yâ Rab!.. Varım sırdır mâ’rifette; Nûrun yansır hakikatte!.. Bu aşk ile bu halvette; Doldum günden güne Yâ Rab!.. Akıl ne’tsin bu efkâra; Aşk sarılmış aşk esrâra!.. Saldın özge bir diyâra; Düştüm yönden yöne Yâ Rab!..[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Rıfat ARAZ şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…