Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Rıfat ARAZ şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 124165" data-attributes="member: 5"><p><strong>Bildim beni</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: darkgreen">BİLDİM BENİ...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Garip kulum yokta, varda; </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ezildikçe bildim beni!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Kader denen bir esrârda; </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Çözüldükçe bildim beni!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ne sınır var ne bir boyut;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Gönül dolan, yağan bulut!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Nefsi saran korku, umut;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sezildikçe bildim beni!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Baş koymuşum gelen emre;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">İmân nûru sığmaz ömre!.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Her amelim hayra, şerre; </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Yazıldıkça bildim beni!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Hayat ölüm, ölüm dirim;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Nefsim yerde sürüm sürüm!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Nesimî tek yanan derim;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Yüzüldükçe bildim beni!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ebet günüm ezelim var;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sekiz cennet menzilim var!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Haram içre helâlim var;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Süzüldükçe bildim beni!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Budur yüküm, yolum, yönüm;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bende gider ilkim, sonum!..</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Nefes nefes her bir günüm;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Derildikçe bildim beni!..</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 124165, member: 5"] [b]Bildim beni[/b] [B][COLOR=darkgreen]BİLDİM BENİ... Garip kulum yokta, varda; Ezildikçe bildim beni!.. Kader denen bir esrârda; Çözüldükçe bildim beni!.. Ne sınır var ne bir boyut; Gönül dolan, yağan bulut!.. Nefsi saran korku, umut; Sezildikçe bildim beni!.. Baş koymuşum gelen emre; İmân nûru sığmaz ömre!.. Her amelim hayra, şerre; Yazıldıkça bildim beni!.. Hayat ölüm, ölüm dirim; Nefsim yerde sürüm sürüm!.. Nesimî tek yanan derim; Yüzüldükçe bildim beni!.. Ebet günüm ezelim var; Sekiz cennet menzilim var!.. Haram içre helâlim var; Süzüldükçe bildim beni!.. Budur yüküm, yolum, yönüm; Bende gider ilkim, sonum!.. Nefes nefes her bir günüm; Derildikçe bildim beni!..[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Rıfat ARAZ şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…