Külliyatı almak istiyorum
S SaYa Well-known member 3 Eki 2009 #2 bütün külliyatın fiyatı mı bu ... ???? ben bi kaç gün önce 3 kitabı 70 TL ye aldım
Huseyni Müdavim 3 Eki 2009 #3 Hatta 150 diye biliyordum, ve konuyu da öyle açmıştım. Sonra baktım ki ben konuyu açana kadar 125' e düşmüş Zor oldu inanmak ama aynen böyle.
Hatta 150 diye biliyordum, ve konuyu da öyle açmıştım. Sonra baktım ki ben konuyu açana kadar 125' e düşmüş Zor oldu inanmak ama aynen böyle.
S SaYa Well-known member 3 Eki 2009 #4 HuSeYni' Alıntı: Hatta 150 diye biliyordum, ve konuyu da öyle açmıştım. Sonra baktım ki ben konuyu açana kadar 125' e düşmüş Zor oldu inanmak ama aynen böyle. Genişletmek için tıkla ... maşallah alamayacaklar için güzel bir fırsat... Rabbim razı olsun... kampanyayı yapanlardan ve sizden...
HuSeYni' Alıntı: Hatta 150 diye biliyordum, ve konuyu da öyle açmıştım. Sonra baktım ki ben konuyu açana kadar 125' e düşmüş Zor oldu inanmak ama aynen böyle. Genişletmek için tıkla ... maşallah alamayacaklar için güzel bir fırsat... Rabbim razı olsun... kampanyayı yapanlardan ve sizden...
E ebrar172 Well-known member 3 Eki 2009 #5 bizim burada da durum aynı.. yeni dükkan açan abilere falan hediye alıyorlar toplanıp...:005: