Normal
elbette forumun bir geçmişi olduğu için bazı konular tartışılmış olması doğal...zaten sıraladığım itirazların bir bölümü internet yazılarındaki iddialarının derlemesinden ibaret...risaleye itiraz değil perspektif kazanma maksadında olduğumdan aslında bir miktar hayıflanmadım değil(başka bir forumda necip fazılın deyimiyle ham softa kaba yobazlık manasına gelebilecek nezaketsizlikle karşılandı,burada ise sorulara biz cevap verdiydik in dışında cevap yoksada en azından nezaketsizlik olmadı)...zira 1-4-10 ilahiyat altyapısı gerektiriyor cevaplanıdırmak için...ve cevabı bu forumun 3 sayfalık geçmişinde yok...ve doğal olarak cevabı biz bunun cevabını verdiydik değil...şunu demek lazım mevzu kafamı karıştırdığından değil ama özellikle teknik bir konu olan 4 e cevap verebilmek için hayli uğraşmışdım...sadece bediüzzaman değil bir çok islam alimi bahsi geçen hadisleri kullanıyor...herneyse internet kanalından fayda yok nur talebesi-ilahiyatçı bulmak gerek doyurucu cevap almak için... ama şunu diyeyim.. itirazlar ve cevapları diye bir bölüm açılmışsa dışarıdan,maksadı üzüm yemek olmayan itirazları özümsemiş birinin(bu ateistte olur başka dindar gruplardanda fark etmez) gelipde pekala itiraz edebileceğini düşününce ''biz bu soruların cevabını verdik''in dışında cevap verebilecek kimse yoksa bu bölümün kaldırılması daha uygun olabilir. dua ile...
elbette forumun bir geçmişi olduğu için bazı konular tartışılmış olması doğal...zaten sıraladığım itirazların bir bölümü internet yazılarındaki iddialarının derlemesinden ibaret...risaleye itiraz değil perspektif kazanma maksadında olduğumdan aslında bir miktar hayıflanmadım değil(başka bir forumda necip fazılın deyimiyle ham softa kaba yobazlık manasına gelebilecek nezaketsizlikle karşılandı,burada ise sorulara biz cevap verdiydik in dışında cevap yoksada en azından nezaketsizlik olmadı)...zira 1-4-10 ilahiyat altyapısı gerektiriyor cevaplanıdırmak için...ve cevabı bu forumun 3 sayfalık geçmişinde yok...ve doğal olarak cevabı biz bunun cevabını verdiydik değil...şunu demek lazım mevzu kafamı karıştırdığından değil ama özellikle teknik bir konu olan 4 e cevap verebilmek için hayli uğraşmışdım...sadece bediüzzaman değil bir çok islam alimi bahsi geçen hadisleri kullanıyor...herneyse internet kanalından fayda yok nur talebesi-ilahiyatçı bulmak gerek doyurucu cevap almak için...
ama şunu diyeyim..
itirazlar ve cevapları diye bir bölüm açılmışsa dışarıdan,maksadı üzüm yemek olmayan itirazları özümsemiş birinin(bu ateistte olur başka dindar gruplardanda fark etmez) gelipde pekala itiraz edebileceğini düşününce ''biz bu soruların cevabını verdik''in dışında cevap verebilecek kimse yoksa bu bölümün kaldırılması daha uygun olabilir.
dua ile...