Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Külliyatı
Risale-i Nur'dan ders yapılacak seçme bölümler.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="müdavim" data-source="post: 227312" data-attributes="member: 5987"><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #8b0000">8 - BARLA LAHİKASI</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"> s. 20-22 ) Eyyühel Üstadü'l- Muhterem! </span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 57 ) 27. mektubun üçüncü zeyli</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 66-68 ) Asım Bey'in fıkrasıdır.</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 69 ) Üçüncü zeylin nihayetidir. " Ey Yüce Üstad "</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 76 ) Binbaşı Asım Beyin Fıkrasıdır.</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 83-85 ) Aziz Üstad, Müşfik Kardeş, Muhterem mücahid!</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 98-106 ) Kardeşim Hüsrev .......... \ Ey benim muhterem Üstadım.</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 121 ) Risale-i Nur'un Isparta'ya ne derece ........... </span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 129 ) Üstadım Efendim</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 131 ) ( Ehl-i bid'anın şiddetli hücumuna .........</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s.146-147) ( Hulusi Beye hitaptır )</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s. 152 ) Mesail-i müteferrika ( 1.2.3.4. mes'eleler )</span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy"></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: navy">s.196-197) Eğridir Müftüsüne son ihtar.</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="müdavim, post: 227312, member: 5987"] [B][SIZE="3"][COLOR="#8b0000"]8 - BARLA LAHİKASI[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE="2"][COLOR="navy"] s. 20-22 ) Eyyühel Üstadü'l- Muhterem! s. 57 ) 27. mektubun üçüncü zeyli s. 66-68 ) Asım Bey'in fıkrasıdır. s. 69 ) Üçüncü zeylin nihayetidir. " Ey Yüce Üstad " s. 76 ) Binbaşı Asım Beyin Fıkrasıdır. s. 83-85 ) Aziz Üstad, Müşfik Kardeş, Muhterem mücahid! s. 98-106 ) Kardeşim Hüsrev .......... \ Ey benim muhterem Üstadım. s. 121 ) Risale-i Nur'un Isparta'ya ne derece ........... s. 129 ) Üstadım Efendim s. 131 ) ( Ehl-i bid'anın şiddetli hücumuna ......... s.146-147) ( Hulusi Beye hitaptır ) s. 152 ) Mesail-i müteferrika ( 1.2.3.4. mes'eleler ) s.196-197) Eğridir Müftüsüne son ihtar.[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Külliyatı
Risale-i Nur'dan ders yapılacak seçme bölümler.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…