Normal
Cevap: Risale panoya ne yazardiniz?Bütün bunları düşünürken birden tekrar Üstadın o duasına döndüm ve şu mısraları vücudumun bütün zerreleri ile söylemeye başladım."El-aman, el-aman! Ya Rahmân! Yâ Hannân! Yâ Mennân! Yâ Deyyân! Beni çirkin günahlarımın arkadaşlıklarından kurtar! Yerimi genişlettir! İlâhî, Senin rahmetin melceimdir ve Rahmeten li’l-Âlemîn olan Habibin, Senin rahmetine yetişmek için vesilemdir. Senden şekvâ değil, belki nefsimi ve halimi Sana şekvâ ediyorum” (Lemalar sh. 134) dedim ve bu duayı defalarca okudum. Kalbime bir sürur ruhuma bir inşirah geldi. Allah’ın bana bahşettiği imanımdan dolayı ona binlerce hamd ettim.17. Lemasının 12. Notasında “Benim sû-i ihtiyarımla ömrüm ve gençliğim zayi olup gitti””Senden başka ilâh yoktur. Sen birsin. Senin hiçbir şerikin yoktur. Dünyada son, âhirette ve kabirde ilk söz: Şehadet ederim ki Allah’tan başka ilâh yoktur; yine şehadet ederim ki Muhammed (s.a.v.) Allah’ın Resulüdür.” (Lemalar sh. 134) Bu duayı, yani şehadet kelimesini ölmeden önce söyleyebilecek miydim?
Cevap: Risale panoya ne yazardiniz?
Bütün bunları düşünürken birden tekrar Üstadın o duasına döndüm ve şu mısraları vücudumun bütün zerreleri ile söylemeye başladım."El-aman, el-aman! Ya Rahmân! Yâ Hannân! Yâ Mennân! Yâ Deyyân! Beni çirkin günahlarımın arkadaşlıklarından kurtar! Yerimi genişlettir! İlâhî, Senin rahmetin melceimdir ve Rahmeten li’l-Âlemîn olan Habibin, Senin rahmetine yetişmek için vesilemdir. Senden şekvâ değil, belki nefsimi ve halimi Sana şekvâ ediyorum” (Lemalar sh. 134) dedim ve bu duayı defalarca okudum. Kalbime bir sürur ruhuma bir inşirah geldi. Allah’ın bana bahşettiği imanımdan dolayı ona binlerce hamd ettim.17. Lemasının 12. Notasında “Benim sû-i ihtiyarımla ömrüm ve gençliğim zayi olup gitti””Senden başka ilâh yoktur. Sen birsin. Senin hiçbir şerikin yoktur. Dünyada son, âhirette ve kabirde ilk söz: Şehadet ederim ki Allah’tan başka ilâh yoktur; yine şehadet ederim ki Muhammed (s.a.v.) Allah’ın Resulüdür.” (Lemalar sh. 134) Bu duayı, yani şehadet kelimesini ölmeden önce söyleyebilecek miydim?